(Poistunut julkaisusta)

Laatu- ja kehityspäällikkö
Avena Kantvik Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.10.2019

Apetit-konsernin Viljakauppa- ja öljykasvituotteet-liiketoiminnoista vastaava Avena Nordic Grain Oy on Suomen johtava, kansainvälinen vilja-, öljykasvi- ja rehuraaka-ainekauppias. Kirkkonummella toimiva Avena Kantvik Oy jalostaa rypsistä laadukkaita kasviöljyjä ja rypsipuristetta rehuraaka-aineeksi.

 

Etsimme nyt Kirkkonummelle

LAATU- JA KEHITYSPÄÄLLIKKÖÄ

 

kehittämään Avena Nordic Grainin öljykasviliiketoiminnan ja viljakaupan tuoteturvallisuustyötä, toimintajärjestelmien soveltamista (mm. FSSC 22000 ja ISO 9001) käytäntöön sekä osallistumaan tuotantolaitoksen kehitystehtäviin.

 

Vastaat laadunvarmistusjärjestelmistä sekä kehität tuotanto- ja testausmenetelmiämme. Koordinoit sisäisiä ja ulkoisia auditointeja. Käsittelet asiakas- ja laatupalautteita, ratkot mahdollisia laatuongelmia, suunnittelet korjaavia toimenpiteitä sekä johdat niiden toteutusta. Toimit aktiivisesti niin oman henkilökuntamme kuin alihankkijoiden ja asiakkaidenkin kanssa.

 

Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto, esimerkiksi ETM, DI. Toivomme, että tunnet rehu- ja/tai elintarviketurvallisuutta koskevaa lainsäädäntöä ja sinulla on aikaisempaa kokemusta elintarvikealan laadunohjaustyöstä, omavalvonnasta sekä auditointien toteuttamisesta. Arvostamme kemian ja tuotannollisten prosessien osaamista ja LEAN-tuntemusta. Mikrobiologinen ja rasvakemian osaaminen ovat myös eduksi tässä tehtävässä. Sujuva englannin kielen taito on välttämätön.

 

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja itsenäisen työn. Työssäsi pääset osallistumaan aktiivisesti koko ketjun toiminnan kehittämiseen ja saat hyvät mahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen. Meillä on innostunut ja ammattitaitoinen työyhteisö kehittämässä liiketoimintaamme. Mikäli arvostat tekemisen meininkiä ja aitoa tiimipelitaitoa, saatat hyvinkin olla etsimämme henkilö!

 

Jos koet tehtävän omaksesi ja haluat kuulla siitä enemmän, voit kysyä lisätietoja 15.10. klo 15-16 Anu Oralta (puh. 040-1646267) tai 24.10. klo 14-15 Silja Kyöstiöltä (puh. 0400-859 198). Hae paikkaa 27.10. mennessä täyttämällä sähköinen hakemuslomake osoitteessa apetit.fi.