(Poistunut julkaisusta)

Laatu- ja Kehityspäällikkö, suorarekrytointi, Urbaser
Uniflex

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.5.2019

Haemme nyt asiakasyrityksellemme Urbaserille Laatu- ja Kehityspäällikköä Helsinkiin!

Yritysesittely

Urbaser Oy on kokonaisvaltainen ympäristöhuollon palvelutoimittaja, joka on erikoistunut ympäristöhuollon jätemateriaalivirtojen hallintaan sekä ympäristöalan informaatio- ja asiantuntijapalveluihin. Palvelukokonaisuuksien tuottaminen perustuu omaan tuotantoon sekä hallittuun verkostoitumiseen. Asiantuntija-, informaatio- ja tietojärjestelmäpalvelut yhtiö tuottaa itse.

Urbaser Oy:n liikevaihto on noin 36 MEUR ja kokonaishenkilöstömäärä noin 300. Yhtiö kuuluu maailman laajuiseen Urbaser S.A -konserniin (liikevaihto 1,7 miljardia euroa), jonka pääkonttori sijaitsee Madridissa.

Tehtävän kuvaus

Tässä tehtävässä työskentelet osana Urbaserin myynti- ja yritysasiakasorganisaatiota. Päätehtäväsi on toimintajärjestelmän ylläpitäminen. Olet mukana kehittämässä nykyistä nettipohjaista ympäristöraportointia vastaamaan entistä paremmin asiakkaiden tarpeita. Olet myös alan asiantuntijana mukana kehittämässä yhtiön palvelukonsepteja ja sisäisiä prosesseja. Tehtävän kuvaa voidaan muokata jonkin verran sinun vahvuuksiesi mukaan.

Hakijan profiili

Toivomme, että sinulla olisi jo hieman kokemusta laatu-, ympäristö- työterveys – ja turvallisuusjärjestelmistä, jätehuollon raportoinnista ja lainsäädännöllisistä vaatimuksista. Olet käytännönläheinen, asiakaslähtöinen ja viihdyt operatiivisen toiminnan sykkeessä. Sinulla on organisointikykyä ja hyvät vuorovaikutustaidot. Olet aktiivinen, tavoitteellinen, joustava ja pitkäjänteinen. Kykenet työskentelemään itsenäisesti sekä osana isompaa ryhmää. Edellytämme myös jonkin verran matkustusvalmiutta.

 

Tarjoamme

Työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva. Tarjoamme mahdollisuuden olla mukana kehittämässä voimakkaasti kasvavaa yritystä rennossa organisaatiossa. Toimipaikkasi sijaitsee Helsingissä Malmin lentokentän läheisyydessä.

Kiinnostuitko?

Uniflex toimii asiakkaan kumppanina rekrytointiprosessissa. Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisella sähköisellä hakulomakkeella Uniflexin järjestelmään. Aloitamme haastattelut jo rekrytointiprosessin alkuvaiheessa. Lisätietoja tehtävästä antaa HR konsultti Laura Honkanen puh. 0505374289. Parhaiten tavoitettavissa ke-to klo 14-15.

Me Uniflexilla olemme erikoistuneet henkilöstövuokraukseen, suorarekrytointeihin ja soveltuvuusarviointeihin. Työllistämme henkilökuntaa mm. asiakaspalvelu, contact center, myynnin, markkinoinnin, taloushallinnon, logistiikan, teollisuuden ja rakennusalan tehtäviin Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Yhtä laajalta alueelta löytyy myös suorarekrytointeihimme tyytyväisiä asiakkaita. Pörssiyrityksen toiminnan kuuluu olla läpinäkyvää ja noudatamme samaa avoimuutta myös viestinnässämme. Uskomme oikeudenmukaisuuteen, yhdessä sovittujen sääntöjen noudattamiseen ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon. Auktorisoituna henkilöstöpalvelualan yrityksenä olemme sitoutuneet vastuulliseen toimintaan sekä toimeksiantajiamme että työntekijöitämme kohtaan. Lue lisää meistä ja avoimista työpaikoistamme osoitteessa www.uniflex.fi