(Poistunut julkaisusta)

Laatu- ja kehityspäällikkö, Suonenjoki
Valio

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.4.2019


Tartu mahdollisuuteen! Tule mukavaan ja ammattitaitoiseen porukkaamme Suonenjoelle, aktiiviseen ja kehittyvään kaupunkiin, vain 35 minuutin ajomatkan päähän Kuopiosta, meillä on hyvä elää ja asua! 

Haemme vakituiseen työsuhteeseen laatu- ja kehityspäällikköä. Meillä pääset työskentelemään kuluttajien rakastamien laadukkaiden valiotuotteiden parissa, innovatiivisessa ja voimakkaassa kansainvälisessä kasvussa olevassa yrityksessä. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän, jossa sinulla on mahdollisuus tutustua ja vaikuttaa hillojen kehitykseen osana Valion innovatiivista ja modernia kehitystä.  Meillä on mukava ja joustava työyhteisö, jossa sinua tukee vahva asiantuntijaorganisaatiomme.


Tehtävässä vastaat tehtaan laatu- ja kehitystoiminnan päivittäisestä johtamisesta sekä kehittämisestä.  Vastuullesi kuuluvat tehtaan tuote- ja raaka-ainelaatu, erilaiset järjestelmät (laatu-, elintarviketurvallisuus-, ympäristö-, tietojärjestelmät), laboratoriotoiminnot, kehityshankkeiden johtaminen ja koordinointi. Vastuullasi on 8 henkilöä. Laatu- ja kehityspäällikkö kuuluu tehtaan johtoryhmään.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää:
• kokemusta elintarviketeollisuuden prosesseista ja laatuasioista
• soveltuvaa elintarvikealan koulutusta (esim. yliopisto- tai ammattikorkeakoulututkinto)
• valmentavaa näkemyksellistä asiantuntijaotetta sekä organisointitaitoja
• ennakkoluulotonta ja uudistumishakuista asennetta prosessien kehittämiseen
• kykyä toimia nopeasti muuttuvissa tilanteissa
• aktiivista yhteistyötä mm. tuotannon, tuotekehityksen ja muiden sidosryhmien kanssa  
• suomen kielen lisäksi hyvää englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa, muu kielitaito katsotaan eduksi
• matkustusvalmiutta sekä joustavaa ja innokasta asennetta työhön

Valiolla uskomme, että yhdessä voimme tehdä työelämästä paremman! Tapamme toimia perustuu Valion arvoihin, jotka ovat: asiakaskeskeisyys, vastuullisuus, uudistuminen sekä yhteistyö.Kun aloitat meillä, saat hyvän perehdytyksen työtehtäviisi. Panostamme henkilöstömme osaamisen ja
työelämän taitojen jatkuvaan kehittämiseen koulutusten ja valmennusten kautta. Saat myös käyttöösi suuren ja maineikkaan suomalaisen elintarvikeyrityksen edut.

Lisätietoja tehtävästä: Tehtaanjohtaja Markku Ihasalo, puh.  050 3840 840 vastaa mielellään kysymyksiisi ja kertoo lisää avoinna olevasta tehtävästä. Voit soitella 10.4. klo 13:00-14:30 sekä 18.4. klo 8:00-10:00.
 

Hakemukset: odotamme sinua innolla mukaan porukkaamme! Käsittelemme hakemuksia aktiivisesti jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen mahdollisimman pian, viimeistään 24.4.2019 mennessä hakulinkin kautta. 

Valion hillotehdas Suonenjoella Pohjois-Savossa on Suomen suurin marjojen ostaja ja jalostaja. Hillot, soseet ja marmeladit ovat tehtaan päätuotteita. Myös hillojen tuotekehitys tehdään Suonenjoella.   Henkilökuntaa meillä on noin 100, tuotannon lisäksi myös tuotekehityksen ja hallinnon tehtävissä.
 
Lisätietoa meistä ja Valiosta: www.valio.fi, löydät meidät myös somesta. Kurkista valiolaisten arkeen #valiojengi tai #valiotyötä.