LAATU- JA KEHITYSINSINÖÖRI
SSAB Europe Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 1.6.2021

SSAB Europe Oy hakee Raahen tehtaalle valmistuksen- ja toimituksen ohjaukseen

LAATU- JA KEHITYSINSINÖÖRIÄ

Laatuinsinöörinä pääset osaksi Vto laadunhallinnan kehitystiimiä. Vastaat lähetyslogistiikan asiakaspalautteiden käsittelystä ja suoritat sisäisiä auditointeja tehtaalla. Olet mukana laatujärjestelmän kehittämisessä ja teet tiivistä yhteistyötä tuotanto- ja lähetysosastojen sekä tehtaan ESQ -verkoston kanssa.

Kehitysinsinöörinä osallistut Raahen tuotannonohjauksen, toimitusketjun ja lähetyslogistiikan kehittämiseen yhdessä sidosryhmien kanssa. Tehtäviisi kuuluu ohjaustoimintojen ja järjestelmien kehittäminen sekä materiaalivirtauksien tehostaminen.  

Edellytämme sinulta soveltuvaa alan koulutusta, esimerkiksi tuotantotaloudesta, tuotanto-, kone- tai prosessitekniikasta tai vastaavasta. Arvostamme aikaisempaa kokemusta laadun hallinnasta ja standardeista, tuotanto- ja toimitusprosesseista, suunnittelutehtävistä tai useita sidosryhmiä koskevista kehitysprojekteista. 

Toivomme sinulta analyyttistä ja järjestelmällistä työotetta sekä yhteistyökykyä tiimin jäsenenä ja sidosryhmiemme kanssa. Olet osallistuva ja saat asiat tapahtumaan. Pystyt kommunikoimaan sujuvasti suomeksi ja englanniksi. Muu kielitaito sekä projektinhallinnan osaaminen katsotaan eduksi. 

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haastavan tehtävän osaavien ihmisten parissa hyvässä ilmapiirissä. Lisäksi saat hyvät mahdollisuudet oman ammattitaitosi kehittämiseen laajassa toimintaympäristössä.

Lisätietoja tehtävästä antaa kehityspäällikkö Mika Kananen p. 040 8443012.

Jätä hakemuksesi viimeistään 30.6.2021.  Liitä hakemukseen mukaan CV, palkkatoive ja vapaamuotoinen hakemus. Aloitamme haastattelut jo hakuprosessin aikana

Linkki avoimeen paikkaan:

https://recruitmentssab.csod.com/ux/ats/careersite/12/home/requisition/6511?c=recruitmentssab&lang=fi-FI

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot