(Poistunut julkaisusta)

Laattamies Turkuun
Seutek Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.7.2018
Seutek Oy
Toimenkuva
Etsimme yritysasiakkaallemme osaavaa ja huolellista laattamiestä. Työ on määräaikainen mutta oikean tekijän löydyttyä on myös mahdollisuus vakinaiseen työsuhteeseen!
Odotamme sinulta
Sinulla on alan koulutus sekä kokemusta, jotta pystyt työskentelemään itsenäisesti. Teet laadukasta jälkeä sekä sitoudut tehtäviisi. Sinulla on takataskussa työturvallisuuskortti sekä vesieristyssertifikaatti. Työskentelet eri työmailla ympäri Turkua, joten sinulla on oma auto. Hallitset suomen kielen sujuvasti.
Koulutus ja työkokemus
Pääset työskentelemään päivävuorossa arkisin klo 7-15.30. Tästä työstä sinulla on loistava mahdollisuus tehdä itsellesi vakituinen työsuhde! Työ tehdään pääsääntöisesti Turun alueella mutta mahdollisuus työskennellä tarvittaessa myös muualla katsotaan eduksi.
Muut tiedot
Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä VMP:n sähköinen työhakemus osoitteessa www.vmp.fi. Laita hakemus kuitenkin jo tänään, sillä haastattelemme sopivia tekijöitä jo hakuajan kuluessa. Muistathan liittää hakemukseesi CV:si, sillä se on käyntikorttisi meille. Ja sitten vain odottelemaan mahdollista kutsua haastatteluun Turun VMP:n toimistolle!
Kesto
31.12.2018
Lisätietoja
Sari Europaeus, sari.europaeus@vmp.fi, 0403075000
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 09.08.2018 mennessä.