(Poistunut julkaisusta)

Laatta-ammattilaisesta työpäälliköksi
Laattapiste

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.8.2019

Laatta-ammattilaisesta työpäälliköksi

Olemme vahvistaneet Tampereen-tiimiämme, jotta voimme palvella asiakkaitamme sillä laatutasolla, jota meiltä odotetaan. Nykyinen työpäällikkömme siirtyy urallaan uusiin haasteisiin ja kahdeksan hengen joukkue tarvitsee vielä yhden avainhenkilön – olisitko sinä se oikea?

Pidätkö ihmisten kohtaamisesta ja nautitko siitä, että onnistut löytämään asiakkaiden pulmiin ja tarpeisiin sopivat ratkaisut? Oletko samaan aikaan sekä myyntihenkinen että ihmisläheinen? Jos tunnistat itsesi, voit olla etsimämme henkilö.

Mitä työpäällikön työ sisältää?
Tehtävänäsi on toimia aluemyyntipäällikön oikeana kätenä. Pidät hänen kanssaan huolta siitä, että kustannusarviot valmistuvat ajallaan, projektit toteutuvat aikataulussa ja laatu täyttää tiukat vaatimuksemme. Käytännössä vastaat siis kuluttajaremonttien urakkalaskennasta, työnjohdosta ja alihankkijoiden toiminnasta työmaalla sekä pääset osallistumaan yhteistyökumppaneiden valintaan.

Lisäksi toimit alueesi Mapei- ja wedi-ratkaisujen asiantuntijana siinä vaiheessa, kun kokemuksesi näistä tuotteista sen mahdollistaa. Tukenasi ovat kokeneet kollegat Tampereella sekä tuotepäälliköt Vantaalla. Älä siis turhaan epäröi hakea, vaikka et tuntisi tuotteitamme – perehdytämme sinut alan ammattilaiseksi.

Työpisteesi sijaitsee Tampereen-myymälässämme, mutta vastaat projekteista niin Pirkanmaan kuin Jyväskylänkin alueella.


Mitä toivomme sinulta?
Onko sinulla käytännön kokemusta kylpyhuoneiden remontoimisesta? Tunnetko uusimmat rakennustekniset ratkaisut ja tuotteet? Onko työn laatu sinulle kunnia-asia? Kykenetkö toimimaan myös työnjohdollisessa roolissa? Jos tunnistat itsesi, voit olla etsimämme henkilö.

Mitä etsimme?
Kun rekrytoimme, etsimme osaajia, jotka innostuvat työstään ja saavat asiakkaan tyytyväiseksi. Arvostamme koulutusta ja soveltuvaa työkokemusta, mutta sitäkin tärkeämpää on oikea asenne.

Etsimämme henkilö on valmis ottamaan urallaan seuraavan, isomman askeleen. Odotammekin, että olet jo työskennellyt useamman vuoden työnjohtotehtävissä rakennusliikkeen palveluksessa, itsenäisenä yrittäjänä tai asentajana. Niin kuluttaja-asiakkaat kuin alan ammattilaisetkin arvostavat asiantuntemustasi ja uskottavuuttasi, sosiaalisia taitojasi sekä energistä otettasi työhön.

Työ vaatii organisointikykyä sekä halukkuutta oppia, kehittyä ja kehittää. Taloudellinen ajattelu on tärkeässä osassa, sillä sinun on kyettävä tekemään kilpailukykyisiä kustannusarvioita. Tehtävä edellyttää myös valmiutta hyödyntää tietojärjestelmiämme, joiden käyttöön saat luonnollisesti koulutuksen.

Työssäsi toimit niin kuluttajien kuin yrittäjienkin kanssa, joten sinun pitää olla myyntihenkinen ja tuntea olosi kotoisaksi vuorovaikutustilanteissa. Tärkeä onnistumisesi mittari on asiakastyytyväisyys.

Mitä tarjoamme?

Työssä riittää mukavasti sekä haastetta että kasvavan ja kehittyvän yrityksen mahdollisuuksia. Työyhteisömme on lämminhenkinen, rento ja avoin, joten porukkaan on helppo päästä mukaan. Jotta pääset sisälle työhön, järjestämme kattavan ja kokemuksesi pohjalta räätälöitävän perehdytyksen tuotteisiimme, konseptiimme ja järjestelmiimme.

Palkitsemme sinut kiinteällä kuukausipalkalla sekä onnistumisiisi sidotuilla bonuksilla. Tarjoamme kattavan työterveyshuollon sekä kulttuuri-, liikunta- ja lounasedun.

Lisäksi olet oikeutettu lukuisiin muihin työsuhde-etuihin, joihin lukeutuvat muun muassa tuntuva henkilökunta-alennus tuotteista sekä terveys- ja kuntokartoitukset. Tämän ohella sinulla on esimerkiksi mahdollisuus osallistua juoksutapahtumiin ja laskettelureissulle.

Kiinnostuitko?
Lisätietoja voit kysyä yrityksemme tuntevalta Arespartnersin konsultti Kari Kuosmaselta, p. 040 753 3520. Lähetäthän hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoivomuksesi ti 3.9. mennessä Arespartnersin verkkosivujen kautta: www.arespartners.fi.