Laatoitustaitoinen kirvesmies
WorkPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 8.1.2021

Välitämme aidosti työpanoksestasi! Tule tekevään joukkoomme!

Etsimme nyt laatoitustaitoista kirvesmiestä huoneistoremonttikohteeseen Tampereelle. Työtehtäviin kuuluu pääasiassa keittiön ja kylpyhuoneen laatoitukset sekä muut viimeistelyvaiheen tehtävät. Hakemamme henkilö omaa aiempaa kokemusta kyseisten tilojen laatoituksesta, hyvän työasenteen sekä voimassa olevan työturvallisuuskortin.

Työ alkaa sovitusti helmikuussa. Työaika normaalisti ma-pe klo. 7-15:30. Asiakkaallamme on useita kohteita ympäri Pirkanmaata, joten vaihtuvien kohteiden vuoksi auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi. Palkan maksamme kokemuksesi mukaan rakennusalan TES:iä käyttäen. Mikäli työt sujuvat hyvin, on sinulla hyvä mahdollisuus työllistyä pitkäaikaisestikin.

WorkPower on yli 17 vuotta toiminut Tampereella perustettu perheyritys, jonka liiketoiminnan ydin on erilaisten henkilöstöratkaisujen tuottaminen asiakkaillemme sekä työpaikkojen ja urapolkujen välittäminen työnhakijoille. Meille on tärkeää työntekijöidemme viihtyvyys, ja panostamme tähän mm. työsuhde-etujen ja laadukkaiden työturvallisuusvarusteiden muodossa. Työntekijämme ovat antaneet kiitosta palvelun nopeudesta sekä tarkasta palkanmaksusta.

Lähetä välittömästi esitäytetty hakemuksesi alla olevan linkin kautta tai suoraan verkkosivuillamme. Kerro meille jo valmiiksi aiemmista kokemuksistasi ja työtehtävistäsi. Aloitamme etähaastattelut jo hakuaikana!

Lisätietoja: HR-koordinaattori Jasmi Hietanen, p. 040 646 2426

avainsanat: laatoittaja, sisäkirvesmies, avoimet työpaikat, Tampere, Pirkanmaa

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1412241
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 25.1.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pirkanmaa, Tampere