(Poistunut julkaisusta)

Laatoitustaitoinen kirvesmies
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.9.2020

Välitämme aidosti työpanoksestasi! Tule tekevään joukkoomme!

Etsimme nyt laatoitustaitoista kirvesmiestä huoneistoremonttikohteeseen Tampereelle. Työtehtäviin kuuluu pääasiassa keittiöiden ja kylpyhuoneiden laatoitukset sekä muut viimeistelyvaiheen tehtävät. Etsimme tekijää, jolta löytyy hieman aiempaa kokemusta kyseisten tilojen laatoituksesta sekä hän omaa hyvän työasenteen ja voimassa olevan työturvallisuuskortin.

Työ alkaa lokakuussa, ja tarkemman aloitusajankohdan voimme sopia paremmin haastattelussa. Asiakkaallamme on useita kohteita ympäri Pirkanmaata, joten auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi. Palkkaa maksamme kokemuksesi mukaan rakennusalan TES:iä noudattaen. Työaika normaalisti ma-pe klo. 7-15:30.

WorkPower on yli 17 vuotta toiminut Tampereella perustettu perheyritys, jonka liiketoiminnan ydin on erilaisten henkilöstöratkaisujen tuottaminen asiakkaillemme sekä työpaikkojen ja urapolkujen välittäminen työnhakijoille. Meille on tärkeää työntekijöidemme viihtyvyys, ja panostamme tähän mm. työsuhde-etujen ja laadukkaiden työturvallisuusvarusteiden muodossa. Työntekijämme ovat antaneet kiitosta palvelun nopeudesta sekä tarkasta palkanmaksusta.

Älä aikaile, vaan lähetä hakemuksesi alla olevan linkin kautta! Yhdellä hakemuksella kaikki ovet auki!

Lisätietoja: HR-koordinaattori Jasmi Friberg, p. 040 646 2426

avainsanat: laatoittaja, kirvesmies, timpuri, sisätyö, rakennusala, tampere, pirkanmaa