(Poistunut julkaisusta)

Laatoittajia
Personalhuset Staffing Group

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.1.2018

Oletko oma-aloitteinen rakennusalan ammattilainen, ja sinua kiinnostavat monipuoliset rakennustyöt? Millaista osaamista juuri sinulla olisi meille tarjota?

Haemme nyt ammattitaitoisia LAATOITTAJIA asiakkaamme uudiskohteeseen Nilsiään.

Työtehtävät sisältävät erilaisten märkätilojen laatoituksia. Työn luonteen vuoksi tarvitset erinomaista fyysistä kuntoa. Oman auton käyttömahdollisuus sekä työturvallisuuskortti- ja VTT-sertifikaatti katsotaan eduksi.

Toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta laatoitustehtävistä. Sinulla on kykyä työskennellä itsenäisesti ammattitaitoisella otteella, varmistat aina parhaan mahdollisen lopputuloksen. Olet joustava, luotettava sekä työssäsi ahkera. Jos sinulla on ruista ranteessa ja intoa työntekoon, olet luultavasti juuri etsimämme henkilö! Työtä tehdään pääsääntöisesti arkisin klo 7–16 välillä, mutta myös muut työajat sekä viikonloput ovat mahdollisia.

Olisiko tämä työ sinua varten? Täytä sähköinen hakemuksesi mahdollisimman pian, viimeistään 28.01.2018 oheisen linkin kautta tai osoitteessa www.personalhuset.fi.  Liitäthan mukaan ansioluettelosi! Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikat mahdollisimman pian.

Tarjoamme kokopäiväisen ja määräaikaisen työsuhteen mahdollisesti kesälle 2018 asti.

Löydät meidät myös Facebookista: https://www.facebook.com/personalhusetfinland

Personalhuset Staffing Group on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavia henkilöstöpalvelualan yrityksiä. Meillä on yli 40 toimipaikkaa Pohjoismaiden alueella. Henkilöstövuokrauspalveluiden lisäksi tuotamme rekrytointipalveluja sekä konsultointi- ja muutosvalmennuspalveluita. Laatu ja innostus ovat olennainen osa palveluitamme, tapasit meidät sitten missä tahansa. Me haluamme olla ratkaiseva osa asiakkaidemme menestystarinaa! www.personalhuset.fi

Personalhuset Staffing Group on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Auktorisoidut henkilöstöpalveluyritykset ja tiedot auktorisoinnin edellytyksistä löytyvät osoitteesta http://www.hpl.fi/auktorisointi.html