(Poistunut julkaisusta)

Laatoittajia Varkauteen
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.7.2018

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Laatoittajia Varkauteen.

Työtehtävät koostuvat seinien -ja lattioiden tasoitus -ja laatoitustehtävistä. Työ on aluksi lyhyempi keikkatyö, mutta sinulla on mahdollisuus työllistyä pidemmäksi aikaa asiakasyrityksen eri työmaille koko kesän ajaksi.


Tärkeintä on, että suhtaudut työhön innokkaasti ja haluat tehdä parhaasi. Tehtävissä vaaditaan aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Arvostamme myös itsenäistä ja oma-aloitteista otetta työhön, ahkeruutta, hyvää työn jälkeä ja luotettavuutta. Voimassa oleva työturvallisuuskortti on välttämätön.

Kiinnostuitko? Jätä tietosi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian. Voit liittää mukaan CV:si. Työt alkavat HETI sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetäthän hakemuksesi jo tänään tai muokkaa jo luotua profiiliasi. 



Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta.