(Poistunut julkaisusta)

Laatoittajia pk-seudun kohteisiin
Aalto Henkilöstöpalvelut

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.10.2020

Aalto Henkilöstöpalvelut on voimakkaasti kasvava henkilöstötalo. Olemme osa kansainvälistä OTIGA Groupia sekä yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä.

Haemme nyt ammattitaitoisia laatoittajia pääkaupunkiseudulla sijaitseviin työkohteisiin. Työ pitää sisällään pääasiassa laatoitusta. Haussa on kokeneita ammattilaisia, mutta mukaan mahtuu tekijä myös vähän vähemmällä kokemuksella, kunhan asenne on kunnossa sekä halu kehittyä ammattilaiseksi kova. Vedenerityssertifikaatti katsotaan eduksi. Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten ethän aikaile yhteydenoton kanssa. Ammattitaitoiselle tekijälle tarjoamme pitkät työkohteet.

Hakijalta toivomme: 

- Voimassa olevaa työturvakorttia, avustamme tarvittaessa

- Olemassaolevaa työkokemusta laatoittamisesta

- Soveltuvaa koulutusta

- Vedeneristyssertifikaatti katsotaan eduksi

- Suomenkielentaitoa

Tarjoamme työntekijöillemme:

- Loisto palkan, vähintään TES:n mukaan

- Mukavan työporukan

- Asianmukaiset työvarusteet

Kiinnostuitko? Mikäli olet etsimämme henkilö, täytä pian sähköinen hakulomakkeemme tai soita suoraan rekrytoinnista vastaavalle Hennalle, sillä työt alkavat nopealla aikataululla. Muistathan liittää mukaan myös CV:si.

Lisätietoja työstä antaa,

Henna Kauppila
Henkilöstökonsultti / HR Consultant

Aalto Henkilöstöpalvelut

+358 50 348 1322
henna.kauppila@aaltovoima.fi

Tutustuthan Aaltovoiman vinkkipakkio ja suositteluvideoihin:

https://youtu.be/LyNsUc_NyWA

https://youtu.be/TFjqszrbhfY

Kiinnostuitko? Mikäli olet etsimämme henkilö, täytä pian sähköinen hakulomakkeemme sillä työt alkavat nopealla aikataululla. Muistathan liittää mukaan CV:si.


Löydät meidät myös facebookista:
www.facebook.fi/aaltovoima

Säilytämme henkilötietoja niin kauan kuin se on rekrytointiprosessin, työnhakijalle tai työnantajalle tarjottavien palvelujen kannalta tarpeen. Säilytysajassa huomioidaan voimassa olevan lainsäädännön määräykset.