(Poistunut julkaisusta)

Laatoittajia, Pirkanmaa
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.2.2019

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.


Etsimme asiakasyrityksellemme laatoittajia Pirkanmaalle.Työtehtäviin kuuluu mm. tasoitus-, vedeneristys- ja laatoitustyöt, alumiinikulmalistojen leikkaus ja asennus, sekä muut laatoitukseen liittyvät tehtävät. Sinulla voi olla työkokemusta jo pidemmältä ajalta, tai olet vasta alkupäässä laatoittajan uraasi. Odotamme hakijoilta huolellista ja tarkkaa työotetta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn.

Edellytämme valitulta henkilöltä työturvallisuuskorttia, voimassa oleva vedeneristyssertifikaatti katsotaan eduksi. Valitulla tulisi olla käytössä oma auto (työpaikan sijainnin vuoksi) ja omat työkalut.


Kiinnostuitko? Lisätietoa tehtävästä antaa Elli Suontausta, elisa.suontausta@nordic.fi, 050 411 1878. Jätäthän hakemuksesi hakulinkin kautta www.nordic.fi ja kerro samalla työtaustastasi, osaamisestasi ja käytettävyydestäsi. Haethan tehtävää mahdollisimman pian, sillä haastattelut aloitetaan jo hakuaikana.

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.