(Poistunut julkaisusta)

Laatoittajia Kuopioon
Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.12.2020

Laattamiehille olisi hommia tarjolla Kuopiossa

Laatoitustöitä on tarjolla saneeraus - ja uudisrakennuskohteissa. Tehtävässä menestyminen edellyttää aikaisempaa kokemusta laatoitustöistä esim. seinien, lattian ja kylpyhuoneen laatoituksista. Hakijoilta toivomme vedeneristys sertifikaattia ja ripeää mutta tarkkaa työtulosta. Oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi. Osaaville ja hyville tekijöille on töitä tarjolla pitkäksi aikaa.

Jos homma rupesi kiinnostamaan, niin pistähän hakemusta tulemaan sähköpostilla tai soittele meille, niin kerrotaan hommista lisää.

Aleksi Arjakka 0400 278937 aleksi.arjakka@adecco.fi

Tervetuloa ammattitaitoiseen ja toimeliaaseen ryhmäämme töihin. Arvostamme tekijöitämme ja siksi haluammekin tarjota työntekijöillemme kilpailukykyisen palkan, toimivan ja kattavan työterveyshuollon sekä laadukkaat työvaatteet.

Meille työntekijämme työturvallisuus on tärkeää ja tarjoammekin kaikille työllistyville virtuaaliperehdytyksen työturvallisuuteen rakennustyömailla.

Rekrytointipalvelu Sihti on henkilöstöpalvelualan kasvuvoimainen ammattilainen ja toimii osana Adecco-konsernia. Tavoitteenamme on kulkea henkilöstöpalveluiden etulinjassa ja olla alan pätevin pelaaja. Tähtäämme todellisiin täysosumiin!