Laatoittaja
Worker Finland Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2022

Sikla on voimakkaasti kasvava rakennus- ja kiinteistökehitysalan konserni – tulevaisuuden rakentaja. Missionamme on tuottaa tilojemme käyttäjille parempia käyttäjäkokemuksia. Konserniin kuuluvat rivi-, luhti- ja kerrostaloja sekä kouluja, hoivakoteja ja päiväkoteja rakentava Siklatilat Oy, taloelementtitehdas Siklaelementit Oy ja hallintopalveluita tuottava konsernin emoyhtiö Sikla Oy. Konsernin liikevaihto vuonna 2019 oli noin 114 miljoonaa euroa. Työllistämme 150 rakennus- ja talotekniikka-alan ammattilaista.

Etsimme asiakasyrityksellemme Siklaelementit Oy:lle   LAATOITTAJAA valmistuvaan moduulielementtitehtaaseen Siikalatvan Rantsilaan. Työnkuvaan kuuluu vedeneristystöitä sekä pienimuotoisia valuja ja tasoitetöitä. Katsomme eduksi kokemuksen myös rakennusalalta. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Odotamme sinulta:


-Kokemusta laatoituksesta vähintään vuoden verran ja kykyä työskennellä itsenäisesti.

-Vedeneristyssertifikaattia.

-Hyvää asennetta ja tehokkuutta.

Mikäli omaat hyvän asenteen työntekoon, laita hakemus jo tänään. Voit jättää myös avoimen hakemuksen ja kertoa, millaista työtä etsit!

Lisätietoja tästä paikasta saat Janne Jokelaiselta 050 550 1275 tai sähköpostitse janne.jokelainen@workerfinland.fi 

 

WORKER TYÖNANTAJANA

Worker hakee jatkuvasti uusia osaajia riveihinsä. Meillä on reilu meininki ja arvostamme aidosti työntekijöitämme. Panostamme työntekijödemme hyvinvointiin ja tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen.

Olemme toimineet alalla pitkään, joten osaamisemme perustuu alalta hankittuun vankkaan ammattitaitoon. Tarjoamme monipuolisia työmahdollisuuksia joustavasti oman elämäntilanteesi mukaan – järjestämme myös koulutuksia työntekijöillemme. 

Worker toimii Helsingissä, Turussa, Tampereella, Porissa, Salossa, Raumalla, Kankaanpäässä, Vaasassa, Oulussa, Kajaanissa ja Kemissä.  Kauttamme löydät työtä ja koulutusmahdollisuuksia nopeasti ja helposti!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1553235
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 21.1.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pohjois-Pohjanmaa, Haapavesi, Kärsämäki, Oulu, Pyhäntä, Siikajoki, Siikalatva, Vihanti