Laatoittaja
ProMesta Henkilöstöpalvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2022

ProMesta työllistää rakennusalan ammattilaiset pitkiin työsuhteisiin. Hyppää mukaan ammattilaisten joukkoon. Takaamme ammattilaisillemme vakaan työn.  Meillä on aina pitkät työkeikat, erittäin kilpailukykyiset palkat sekä mahdollisuus myös vakituiseen työsuhteeseen. Toimimme Etelä-Suomen alueella ja toimipisteemme sijaitsee Helsingin Pukinmäessä.

Etsimme Pääkaupunkiseudulle LAATOITTAJIA saneerauskohteiseen. Työt alkavat pikaisellakin aikataululla tai sopimuksen mukaan.

Kohteissa tehdään kylpyhuoneita alusta loppuun, seinien rappaus, lattian valu, vedeneristys ja laatoitus.

Toivomme hakijoilta kokemusta laatoituksesta ja että pystyt työskentelemään tehokkaasti ja omatoimisesti. Vedeneristyssertifikaatti vaaditaan. 

Hakijoilta odotamme luotettavaa, reipasta ja huolellista otetta työhön, sekä ennen kaikkea siistiä työnjälkeä. Palkka neuvotellaan sopivaksi kokemuksen ja osaamisen mukaan. 

Mikäli kiinnostuit ja olet hakemamme ammattilaatoittaja, jätä hakemus tai soita suoraan.

Lisätietoja: Veli-Pekka p. 0400236788 tai veli-pekka@promesta.fi

Täytä hakemus tästä: http://promesta.likeit.fi/apply/11245294

Eikö tämä ollut etsimäsi rakennusalan työpaikka? Katso myös muut ilmoituksemme tai täytä avoin hakemus, josta käy ilmi tehtävittäin yksilöity rakennusalan työkokemuksesi. Uusia aloituksia pääkaupunkiseudun rakennustyömailla alkaa päivittäin, ja voimme huomioida hakemuksesi soveltuviin tehtäviin. Muista mainita myös mahdolliset suosittelijasi, hyvä palaute aikaisemmilta työnantajiltasi helpottaa työllistymistäsi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1550610
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 26.1.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Espoo, Helsinki, Vantaa