Laatoittaja
WorkPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 5.1.2022

Haemme asiakasyrityksellemme ammattitaitoista laatoittajaa pääkaupunkiseudulla sijaitseville rakennustyömaille. Tehtäviin kuuluu mm. seinien, lattioiden ja muiden pintojen pinnoittaminen. Laatoituskohteet ovat useimmiten asuntojen ja julkisten tilojen märkätiloja, sekä erilaisten huonetilojen lattioita.

Edellytämme hakijalta:

Toivomme sinulta löytävän muutaman vuoden työkokemus laatoituksista. Eduksi katsomme alan koulutuksen sekä kyvyn työskennellä itsenäisesti. Sinulla on tehokas ja ahkera työote, laadukasta työnjälkeä unohtamatta. Edellytämme sinulta sujuvaa suomen kielen taitoa ja täysi-ikäisyyttä. Vedeneristyssertifikaatti ei ole pakollinen, mutta se katsotaan eduksi. Työmaat saattavat olla huonojen julkisten kulkuyhteyksien varrella, joten katsomme oman auton käyttömahdollisuuden eduksi.

Tarjoamme sinulle:

Me WorkPowerilla tarjoamme työntekijöillemme henkilökohtaista sekä välittävää palvelua. Saat meiltä kestävät ja mukavat työvaatteet koko työsuhteesi ajalle sekä kokemuksesi mukaisen palkan. Aurinkoinen ja pätevä HR-tiimimme on aina työsi tukena, joilta voit kysyä mitä tahansa mieltäsi askarruttavia asioita.

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, täytä hakemus jo tänään! Haastattelut aloitetaan jo hakuajalla. Työt alkavat sopimuksen ja asiakasyrityksen tarpeiden mukaan mahdollisimman pian.

Lisätietoja tarvittaessa:

HR-koordinaattori Linda-Maija Sillanmäki
linda-maija.sillanmaki@workpower.fi
040 775 1055 (arkisin 10-16)

Avainsanat: Laatoittaja, kylpyhuoneremontit, rakennustyö, rakennusala, Vantaa, pääkaupunkiseutu, Espoo, Vantaa, Uusimaa

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1547541
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 30.1.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Espoo, Helsinki, Vantaa, Espoo, Helsinki, Kauniainen, Vantaa