Laatoittaja
WorkPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 9.7.2021

Hei laatoittaja, tule meille töihin!

Etsimme asiakasyrityksellemme itsenäiseen työhön kykenevää ja laadukkaan työnjäljen omaavaa laatoittajaa vaihtuviin kohteisiin Pirkanmaalle. Kohteet ovat vaihtuvia, joten omasta autosta on hyötyä liikkumisesi kannalta, mutta ei välttämätöntä. Tarjolla on pienempiä ja suurempia laatoitustöitä pääosin uudispuolen kohteissa, ja työtehtäviin kuuluu mm. kylpyhuoneen lattian ja seinien sekä välitilojen laatoitukset. Kerro meille hakemuksessasi laatoittajan taustastasi. Käymme hakemukset järjestyksessä läpi.

Työ alkaa sovitusti ja tarkemman aloitusajankohdan voimme sopia paremmin videohaastattelussa. Työaika normaalisti ma-pe klo. 7-15.30. Palkkaus sopimuksen mukaan. Työllistymisen edellytyksenä voimassa oleva työturvallisuuskortti, märkätilojen vedeneristyssertifikaatti plussaa.

Me WorkPowerilla tarjoamme työsuhteen kotimaisen ja luotettavan työnantajan palveluksessa, joka on toiminut alalla liki 20 vuoden ajan! Meiltä saat käyttöösi laadukkaat työturvallisuusvaatteet ja raskasta työtä mukavasti tasapainottavat työsuhde-edut. Työsuhdeasioissa sinua toimistollamme palvelee mukava ja ammattitaitoinen WorkPowerin HR-tiimi.

Toimi ripeästi ja voit olla laatoittajan hommissa jo melkein silmänräpäyksessä! Toivottavasti nähdään haastattelussa.

Sovi haastatteluaikaa tai kysy lisätietoja: HR Trainee Ira Martin 0406766383

Avainsanat: avoimet työpaikat, laatoittaja, laatoitustyö, Tampere, Pirkanmaa

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1475345
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 30.7.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pirkanmaa, Tampere