Laatoittaja
Personalhuset

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 16.7.2021

Etsitkö töitä rakennusalalta? Oletko remonttien ammattilainen? Nyt olisi laatoittajalle hyvää työtä tarjolla! 

Haemme nyt LAATOITTAJAA asiakasyrityksemme tarpeeseen.

Työkohteet ovat saneerauskohteita Kuopion alueella. Tehtäviisi kuuluvat mm. lattioiden ja kylpyhuoneiden laatoitukset, tasoitukset, vesieristykset ja silikonien vedot. Työaika painottuu arkipäiviin klo 7 - 16 välille ja työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Osaavalle tekijälle tarjotaan mahdollisuutta pidempiaikaiseen työsuhteeseen. Osaamiseen mukaisesti aluksi kyse on projektiluontoisesta työskentelystä 3-6kk.

Odotamme sinulta aiempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä. Arvostamme erityisesti huolellista, itsenäistä ja oma-aloitteista työotetta. Jatkoa ajatellen huomioimme myös hakijat, jotka ovat työskennelleet avustavissa laatoitustehtävissä. Ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksesi. Voimassa oleva työturvallisuuskortti vaaditaan. Tehtävissä tarvitaan sujuvaa suomen kieltä. 

Mikäli tunnistit itsesi tehtävän kuvauksesta ja sinulta löytyy kokemusta laatoitustehtävistä, lähetä hakemuksesi pikaisesti oheisen linkin kautta tai vapaamuotoisena työkokemuksineen sähköpostitse.

Lisätiedusteluissa voit olla yhteydessä Leevi Rantalaiseen 045 7881 7711 / leevi.rantalainen@personalhuset.fi


Personalhuset koostuu henkilöstöalan ammattilaisista, jotka auttavat niin yritysten HR-haasteiden ratkaisemisessa kuin työnhaussakin. Olemme yhdessä sisaryhtiömme Aalto Henkilöstöpalveluiden kanssa osa kansainvälistä OTIGA Groupia, joka on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1473314
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 11.8.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kuopio, Siilinjärvi