Laatoittaja
WorkPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 28.5.2021

Etsimme asiakasyrityksellemme laatoittajaa pääkaupunkiseudulla sijaitseville rakennustyömaille. Laatoittajan tehtävät ovat mm.pinnoittaa seiniä, lattioita ym. pintoja. Yleisimpiä laatoituskohteita ovat asuntojen ja julkisten tilojen märkätilat, sekä erilaisten huonetilojen lattiat.

Edellytämme hakijalta:

Vähintään muutaman vuoden työkokemusta, alan koulutus katsotaan eduksi ja pystyt työskentelemään itsenäisesti. Sinulta löytyy ahkera ja ripeä työote, laadukasta työnjälkeä unohtamatta. Edellytämme voimassaolevaa työturvallisuuskorttia, sujuvaa suomen kielen taitoa ja täysi-ikäisyyttä. Vedeneristyssertifikaatti ei ole pakollinen, mutta se katsotaan eduksi. Oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi, sillä työmaat voivat olla huonojen julkisten kulkuyhteyksien varrella.

Tarjoamme sinulle:

Me WorkPowerilla tarjoamme välittävää ja henkilökohtaista palvelua. Lisäksi saat meiltä kestävät ja mukavat työvaatteet koko työsuhteesi ajalle sekä kokemuksesi mukaisen palkan. Välittävä ja aurinkoinen HR-tiimimme on aina työsi tukena, joilta voit kysyä mitä tahansa mieltäsi askarruttavia asioita.

Lisätietoa tarvittaessa:

Älä jää odottelemaan, vaan täytä hakemus rohkeasti jo tänään! Haastattelut aloitetaan jo hakuajalla. Työt alkavat sopimuksen ja asiakasyrityksen tarpeiden mukaan mahdollisimman pian.

Lisätietoja tarvittaessa:

Päivi Seitz, HR-konsultti
paivi.seitz@workpower.fi

Avainsanat: Laatoittaja, kylpyhuoneremontit, rakennustyö, rakennusala, Vantaa, pääkaupunkiseutu, Espoo, Vantaa, Uusimaa

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1461247
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 27.6.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Espoo, Helsinki, Vantaa, Espoo, Helsinki, Kauniainen, Vantaa