(Poistunut julkaisusta)

Laatoittaja
Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.12.2020

Etsimme ammattitaitoista laatoittajaa työskentelemään Rovaniemen alueella!

Tehtävät voivat sijoittua niin uudisrakentamiseen, kuin myös saneerausten puolelle. Töiden aloitus ja kesto ovat kumpikin sovittavissa.

Toivomme, että olet jo kokenut alalla ja itsenäinen työskentely ei ole ongelma sinulle. Eduksi katsotaan myös tehtävään soveltuva koulutus. Mahdollisuus oman auton käyttöön ja vedeneristyssertifikaatti ovat ehdottomasti plussaa. Yhtä tärkeää kuitenkin on myös hyvä asenne ja rivakka ote työntekoon! Edellytämme sinulta voimassa olevaa työturvallisuuskorttia.

Sinulle me voimme tarjota hyvät työsuhde-edut sekä laadukkaat työvaatteet, unohtamatta mukavaa työporukkaa.

Laita hakemuksesi tulemaan pian, sillä käymme hakemuksia läpi ja suoritamme haastatteluja jo hakuaikana.

Sihdin kanssa kohti parempia työpäiviä! Tarjoamme työnhakijoille mielenkiintoisia, palkitsevia tehtäviä ja päivittäin työllistämmekin tuhansia tekijöitä ympäri Suomen. Sihdin kautta sinun on mahdollista työllistyä monipuolisesti erilaisiin työtehtäviin aina osa-aikaisista kokoaikaisiin töihin, rakennusalalta teollisuuteen ja kaivoksista talouden alalle. Yhteiset arvot, reilut pelisäännöt sekä työntekijöistämme ja työturvallisuudesta huolehtiminen ovat meille ykkösasioita- intohimomme on auttaa sinua löytämään juuri se oikea työ.

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 8-16

Joni Roininen
050 444 4421
joni.roininen@sihti.fi