Laatoittaja
Värväämö

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.10.2020

Etsimme asiakkaallemme ammattitaitoista laatoittajaa. Asiakkaamme Laatoituskohteita ovat uudis -ja saneerauskohteet.

Edellytämme valittavalta tekijältä oma-aloitteista, tarkkaa ja työteliästä asennetta toki huumoria unohtamatta. Joka tapauksessa laatoittajalta odotamme useamman vuoden näyttöjä sujuvasta työnteosta. Työ alkaa sopimuksen mukaan lokakuussa.

Olemme hieman erilainen henkilöstövuokrausyritys. Teemme työtämme antaumuksella, melkein kaikilla toimiston työntekijöillä on rakennusalan omakohtaista kokemusta ja me osaamme arvostaa tekijöitämme. Meiltä tulee palkat ajallaan, sopimuksien mukaan ja jämptisti. Työterveyspalvelut yksityisellä ja meidän kautta myös vakinaistumiset onnistuu, mikäli asiakkaalla on tarve ja sinulla on halua sitoutua työnantajaan.

Hae paikkaa mikäli homma voisi sopia hyvin sinulle. Pääset samalla tutustumaan Värväämöön paremmin ja kuulet tarjoamistamme henkilöstöeduista. 

TYÖTEHTÄVÄ: Laatoittaja

TYÖPAIKAN SIJAINTI: Kuopion talousalue

TYÖN KESTO: Aloitus sopimuksen mukaan. Töitä tiedossa useiksi viikoiksi,todennäköisesti pidempäänkin.Tärkein tehtävämme on löytää sinulle töitä. Se tarkoittaa, että kun yksi työmaa loppuu, niin pyritään etsimään heti seuraava. Halutaan, että viihdyt värväämöläisenä pitkään. Ammattilaisia olemme pystyneet työllistämään ympäri vuoden.

TÄHÄN HOMMAAN EDELLYTÄMME:
-Kokemusta  ja näyttöjä laadukkaasta laatoituksesta useamman vuoden ajalta
-Työturvallisuuskorttia
-Hyvää kuntoa
-Positiivista asennetta

VÄRVÄÄMÖLÄISENÄ SAAT:
-Osaamiseesi, toiveisiisi perustuvan palkan ja lisät
-Liikunta- ja kulttuuriseteleitä
-Kaikille yhteisiä, ilmaisia tapahtumia
-Etukortilla alennuksia valtakunnallisista yrityksistä
-Työterveyshuollon heti ensimmäisestä työpäivästä
-Työvaatteet ja -varusteet

Hae työpaikkaa klikkaamalla linkkiä. Voit aina myös soittaa, kirjoittaa tai tulla jutulle, niin me kerrotaan lisää ja keitetään kahvit:
-Timo Ojanen, 050 475 5057 tai timo.ojanen@varvaamo.fi

Jos saapumisesi Värväämön toimistolle on haastavaa Koronasta johtuvan poikkeustilan aikaan, niin meillä onnistuu myös etähaastattelut video- tai äänipuheluna.

Värväämö on henkilöstöpalvelufirma, josta löydät rakennusalan ja teollisuuden työpaikat. Viime vuonna työllistimme 1000 värväämöläistä ja 100 osaajaa löysi kauttamme vakituisen työpaikan. Me halutaan, että Värväämö on maailman paras ja inhimillisin työnantaja – halutaan tuntea ihmisemme ja jeesataan aina tarvittaessa. Lue lisää: www.varvaamo.fi

Värväämö – Kovimmat duunit. Pehmeimmät arvot.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1393154
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 2.11.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kuopio