(Poistunut julkaisusta)

Laatoittaja
Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.6.2020

Etsimme Jyväskylän seudulle ammattitaitoista LAATOITTAJAA.

Tehtävät voivat sijoittua niin uudisrakentamiseen, kuin myös saneerausten puolelle. Töiden aloitus ja kesto ovat kumpikin sovittavissa.

Toivomme sinulta aiempaa kokemusta laatoittajan tehtävistä, kerrothan niistä hakemuksessasi. Eduksi katsotaan tehtävään soveltuva koulutus. Mahdollisuus oman auton käyttöön ja vedeneristyssertifikaatti ovat plussaa. Edellytämme sinulta voimassa olevaa työturvallisuuskorttia. Reipas työote, ammattitaito ja hyvä asenne työntekoon ovat myös hyvin tärkeitä ominaisuuksia!

Sinulle me voimme tarjota kilpailukykyisen palkan, toimivan ja kattavan työterveyshuollon, hyvät työsuhde-edut sekä laadukkaat työvaatteet.

Laita hakemuksesi tulemaan pian, haastattelemme jo hakuaikana! Lisätietoja tehtävästä antaa Miikka Hintikka numerosta 050 44444 26.

Sihdin kanssa kohti parempia työpäiviä! Tarjoamme työnhakijoille mielenkiintoisia, palkitsevia tehtäviä ja päivittäin työllistämmekin tuhansia tekijöitä ympäri Suomen. Sihdin kautta sinun on mahdollista työllistyä monipuolisesti erilaisiin työtehtäviin aina osa-aikaisista kokoaikaisiin töihin, rakennusalalta teollisuuteen ja kaivoksista talouden alalle. Yhteiset arvot, reilut pelisäännöt sekä työntekijöistämme ja työturvallisuudesta huolehtiminen ovat meille ykkösasioita- intohimomme on auttaa sinua löytämään juuri se oikea työ.