Laatoittaja
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.8.2019

Etsimme ammattitaitoista ja itsenäiseen työskentelyyn kykenevää laatoittajaa Helsinkiin asiakasyrityksellemme.

Työnkuvaasi kuuluu noin 20 märkätilan seinien ja lattioiden tasoitus- ja laatoitustyöt. Työn kesto on noin 1 kuukautta, riippuen siitä kuinka nopeasti märkätilat valmistuvat. Töitä tehdään yleensä klo 07.00-15.30 välillä, mutta sinulla on mahdollisuus vaikuttaa omiin työaikoihisi.

Tehtävässä vaaditaan aikaisempaa kokemusta laatoitustöistä sekä voimassa olevaa työturvallisuuskorttia ja vedeneristyssertifikaattia. Odotamme sinulta oma-aloitteisuutta, luotettavuutta ja tarkkaa työotetta.

Mikäli olet laatoittaja vailla uusia projekteja, niin laitathan hakemuksen verkkolomakkeemme kautta www.amiko.fi kyseiseen työtehtävään. Työt alkavat noin 2-3 viikon kuluessa. Haastattelemme jo hakuaikana.

Mikäli kaipaat lisätietoja paikasta voit laittaa sähköpostia osoitteeseen jatta.koivisto@amiko.fi tai soittaa 050 476 6545.

Amiko on kotimainen henkilöstöpalveluihin keskittynyt yritys. Toimintamme taustalla ovat vankka kokemus ja laaja toimialatuntemus. Tarjoamme töitä, jotka joustavat elämäntilanteesi mukaan, tuovat uusia haasteita tai kasvattavat osaamistasi - sinä päätät! Työllistämme sinut ja pidämme sinusta huolta urapolullasi. Tutustu meihin sivuillamme www.amiko.fi - olemme myös Facebookissa @amikooy!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1290665
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 1.9.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Espoo, Helsinki, Vantaa