(Poistunut julkaisusta)

Laatoittaja
Barona Rakennus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.7.2019

Haemme hyvän asenteen ja motivaation omaavia laatoittajia asiakkaillemme pääkaupunkiseudun kohteisiin.

Jos sinulla on kokemuspohjainen hyvä osaaminen erilaisista laatoitustöistä, niin saatat olla etsimämme henkilö.

Työskentelet uudisrakennus- ja saneerauskohteissa pääkaupunkiseudulla. Työtehtäviisi kuuluvat mm. lattian kaatovalu-, kylpyhuoneiden tasoitus-, vedeneristys- ja monipuoliset laatoitustyöt.

Työturvallisuuden ja huolellisuuden noudattaminen on työmailla ehdoton edellytys, joten olethan luonteeltasi tunnollinen. Innostumme, jos sinulta löytyy kyky itsenäiseen työskentelyyn ja työsi jälki on tarkkaa, mutta pystyt samalla olemaan tehokas ja noudattamaan työmaalle asetettuja aikatauluja. Toivomme, että kommunikoit sujuvasti suomeksi, sillä työ edellyttää yhteistyötä asiakkaiden sekä työkavereidesi kanssa. Vedeneristyssertifikaatti ei ole pakollinen, mutta se katsotaan ehdottomasti eduksesi.

Työsuhteen alussa palkkaus määräytyy aiemman kokemuksesi ja koulutuksesi mukaan, sekä noudatamme rakennusalan TES:n etuja. Barona Rakennus on vastuullinen työnantaja, jonka kautta pääset työskentelemään alan johtavien yritysten työmailla. Me pidämme työntekijöistämme huolta: perehdytämme, varustamme ennen työmaalle lähtöä ja maksamme palkat ajallaan.

Katso millaista on työskennellä Barona Rakennuksella oheisesta linkistä: https://youtu.be/T-salV1f4ec

Hae nopeasti jo nyt oheisen linkin kautta, sillä täytämme paikkoja jo hakuaikana!