(Poistunut julkaisusta)

Laatoittaja
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.11.2018

Haemme asiakasyritykseemme LAATOITTAJAA Kuopioon.

Työtehtävät sisältävät kylpyhuoneiden laatoitustöitä. Palkkaus tapahtuu TESin mukaisen urakkahinnoittelun perusteella.

 Työtehtävät edellyttävät:

  • vankkaa aikaisempaa työkokemusta laatoituksesta sekä pohjien teosta
  • voimassa olevaa työturvallisuuskorttia, eduksi on voimassaoleva märkätilasertifikaatti
  • oma auto välttämätön
  • eduksi katsotaan lisäksi omien perustyökalujen käyttämistä työtehtävissä, niiden löytyessä TESin mukainen työkalukorvaus

 

Etsimme henkilöä, jolla on kykyä työskennellä itsenäisesti työmaalla sekä vastuuntuntoa tehdä laadukasta työtä. Työskentelykielinä käy suomenkielen lisäksi englanti, viro ja venäjä. 

Haastattelemme jo hakuaikana, ja paikka täytetään HETI sopivan henkilön löydyttyä. 

 

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Panostamme paikalliseen, henkilökohtaiseen palveluun sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.