(Poistunut julkaisusta)

Laatoittaja
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.8.2018

Haetaan Pirkanmaalla sijaitseviin työkohteisiin ammattitaitoista laatoittajaa.

Työtehtäväsi ovat monipuolisia märkätilojen uudisrakennus- ja saneeraustehtäviä, minkä vuoksi vaadimme sinulta vedeneristyssertifikaattia. Lisäksi vaadimme voimassa olevaa työturvallisuuskorttia ja alan kokemusta. Alan koulutus katsotaan eduksi.

Tarjoamme hyvälle tekijälle pitkäaikaisen työsuhteen rakennusalan johtavien yritysten työmailla. Varustamme työntekijämme ennen työmaille lähtöä, toimimme rakennusalan työehtosopimuksen mukaan ja pidämme työntekijöistämme huolta.

Työaikasi on pääasiassa arkisin klo 7-15.30 ja työmaiden sijainnit voivat vaihdella Tampereen lähialueilla. Kerrothan hakemuksessasi, mikäli sinulla on auto käytössäsi. Kilpailukykyinen palkka määräytyy kokemuksesi sekä alan työehtosopimuksen mukaan.

Hae heti ja tule meille töihin!

Barona Rakennus on rakennusalan valtakunnallisesti suurin henkilöstöpalvelualan yritys. Toimimme vastuullisesti ja isona yrityksenä olemme luotettava työnantaja. Noudatamme rakennusalan töissä rakennusalan työehtosopimusta sekä työntekijämme saavat meiltä käyttöönsä asiaankuuluvat työvaatteet ja käsityökalut. Maksamme palkat ajallaan ja huolehdimme työterveydestäsi. Hyvät työntekijämme ovat toimintamme perusta ja kivijalka; Meille on tärkeää pitää heistä hyvää huolta. Työllistämme tälläkin hetkellä noin 800 rakennusalan työntekijää, joista suuri osa on työskennellyt meillä säännöllisesti yli viiden vuoden ajan. Tarjoamme jatkuvasti uusia työmahdollisuuksia niin nuorille reippaille apumiehille kuin kokeneemmillekin ammattilaisille, kuten kirvesmiehille, muurareille, maalareille, telineasentajille ja raudoittajille.

Edellytykset työnsaannille: Vedeneristyssertifikaatti, Työturvallisuuskortti
Eduksi luettavat asiat: Alan koulutus