(Poistunut julkaisusta)

Laatoittaja
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.5.2018

Etsitkö töitä rakennusalalta? Oletko taitava laatoittaja? Olisitko sinä etsimämme apu asiakkaallemme? Tervetuloa töihin Personalhusetille!

Haemme nyt LAATOITTAJAA oppilaitoskohteeseen Ouluun.

Asiakkaamme toimivat rakennusalalla uudis- sekä korjausrakentamisen tehtävissä. Heillä on tarjolla erilaisia rakennusalan ammattilaisten tehtäviä ja tällä kertaa etsimme laatoittajaa oppilaitoskohteeseen. Tehtäviisi kuuluu lattioiden laatoitus itsenäisesti sekä tarvittaessa muut työtehtävät. Työaika painottuu arkipäiviin klo 7 - 16 välille ja toimeksianto alkaa heinäkuussa. Osaavalle tekijälle voi olla tarjolla lisätöitä! Personalhusetin työntekijänä voit tehdä töitä elämätilanteesi mukaan.

Mitä odotamme työntekijöiltämme? Erityisen tärkeää meille on, että suhtaudut työhösi innokkaasti ja haluat tehdä parhaasi. Odotamme sinulta aiempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä sekä alalle soveltuvaa koulutusta. Arvostamme erityisesti huolellista, itsenäistä ja oma-aloitteista työotetta. Ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksesi.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden rakennusalan ammattitehtäviin ja kauttamme sinulla voi olla mahdollisuus siirtyä alan vakituisiin tehtäviin ja edetä urallasi. Palkkaus on sovittavissa, joten jätäthän meille myös palkkapyyntösi.

Täytä hakemuksesi viimeistään 23.5.2018. Voit liittää mukaan myös CV:si. Toimi kuitenkin nopeasti, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla!

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta. www.personalhuset.fi

Työhyvinvointi, työturvallisuus ja työtyytyväisyyden lisääminen ovat meille erittäin tärkeitä. Personalhuset Staffing Group on Henkilöstöpalvelualojen liiton jäsen ja auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Se osoittaa asiakkaillemme ja työntekijöillemme, että olemme vastuullinen ja luotettava yhteistyökumppani. www.hpl.fi/auktorisointi