(Poistunut julkaisusta)

Laatoittaja (Valkeakoski)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.8.2019

Etsimme ammattitaitoista

LAATOITTAJAA

asiakkaallemme Valkeakoskelle.

Olet huolellinen ja tarkka sekä aikaansaava ammattilainen. Omaat työturvallisuuskortin ja alalle soveltuvan koulutuksen tai olet hankkinut osaamisesi käytännössä. Eduksi katsomme vedeneristyskoulutuksen ja pätevyyden.

Huomioimme myös alalle valmistuneet hakijat, joilla on työkokemusta kesätöistä sekä hyvät suositukset.

Työaika on klo 08:00-16:00, mutta joustavuus on tärkeää. Palkkaus sopimuksen mukaan. Työsuhde alkaa vuokratyösuhteena, mutta hyvälle tekijälle on mahdollista vakinaistua yrityksen kirjoille! 

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 08:00-16:00 Alen Consulting Oy:n myyntikonsultti Minna Kotilainen p. 044 7404501.

Täytä hakemus heti! Voit myös lähettää CV:n  sähköpostilla osoitteeseen minna.kotilainen@alenconsulting.fi tai soittaa itsesi suoraan haastatteluun! Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme toimineet jo vuodesta 1993 asti ja olleet mukana tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina. Nykyään toimintamme kattaa koko valtakunnan ja asiakkainamme on useita suuria ja pieniä koko Suomen alueella toimivia yrityksiä.

Olemme Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsenenä luotettava ja ammattitaitoinen työnantaja sekä suorarekrytointiprosessin toteuttaja. Pidämme huolta työntekijöistämme ja vuokratyösuhteessa takaamme aina vähintään työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen, asianmukaiset työvarusteet sekä tukemme kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa.