Laatoittaja vaihtuviin kohteisiin, Pirkanmaa
WorkPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 4.1.2022

Välitämme aidosti työpanoksestasi! Tule tekevään joukkoomme!

Työnkuva: Etsimme asiakasyrityksellemme eri taitotason laatoittajia vaihtuviin kohteisiin koko Pirkanmaalle. Kohteita löytyy niin Tampereelta kuin naapurikunnistak, ja kohteet määräytyvät aikalailla tekijän oman ammattitaidon mukaan. Tarjolla on pienempiä ja suurempia laatoitustöitä mm. keittiön ja kylpyhuoneen seinien, lattian sekä välitilojen laatoituksia. Työaika normaalisti maanantaista perjantaihin kello 7-15.30, ja töiden aloitus heti sopivan henkilön löydyttyä.

Toivomme hakijoilta: Oma-aloitteisuutta, tarkkaavaisuutta ja täsmällisyyttä sekä alalle soveltuvaa koulutusta. Työllistymisen edellytyksenä on voimassa oleva työturvallisuuskortti. Märkätilojen vedeneristyssertifikaatti katsotaan eduksesi.

Tarjoamme sinulle: Me WorkPowerilla tarjoamme työsuhteen kotimaisen ja luotettavan työnantajan palveluksessa, joka on toiminut alalla liki 20 vuoden ajan! Meiltä saat käyttöösi laadukkaat työturvallisuusvaatteet ja raskasta työtä mukavasti tasapainottavat työsuhde-edut. Palkkaus sopimuksen mukaan rakennusalan TES:iä hyödyntäen. Työsuhdeasioissa sinua toimistollamme palvelee mukava ja ammattitaitoinen WorkPowerin HR-tiimi.

Me välitämme monipuolisia mahdollisuuksia, laita hakemus tulemaan!

Lisätiedot: HR-konsultti Jasmi Hietanen p.040 646 2426

Avainsanat: avoimet työpaikat, vuokratyö, laatoittaja, laatoitustyö, Tampere, Pirkanmaa

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1546450
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 25.1.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pirkanmaa, Kangasala, Lempäälä, Nokia, Tampere