Laatoittaja uudiskerrostalokohteisiin!
WorkPower Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 22.11.2021

Välitämme aidosti työpanoksestasi! Tule tekevään joukkoomme!

Työnkuva: Etsimme asiakasyrityksellemme itsenäiseen työhön kykeneviä laatoittajia vaihtuviin uudiskerrostalokohteisiin Pirkanmaalle. Tarjolla on pienempiä ja suurempia laatoitustöitä mm. kylpyhuoneen lattian, seinien ja välitilojen laatoituksia. Kohde määräytyy tekijän osaamisen ja ammattitaidon mukaan, joten kerrothan hakemuksessasi jo mahdollisimman tarkasti aiemmista työtehtävistäsi. Työn aloitus sopimuksen mukaan ja työaika normaalisti ma-pe klo. 7-15.30. 

Toivomme hakijalta: Etsimällämme laatoittajalla on kokemusta laatoittajan töistä. Vaihtuvien kohteiden vuoksi mahdollisuus käyttää omaa autoa katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä. Työllistymisen edellytyksenä voimassa oleva työturvallisuuskortti. Märkätilojen vedeneristyssertifikaatti plussaa.

Tarjoamme sinulle: Me WorkPowerilla tarjoamme työsuhteen kotimaisen ja luotettavan työnantajan palveluksessa, joka on toiminut alalla liki 20 vuoden ajan! Meiltä saat käyttöösi laadukkaat työturvallisuusvaatteet ja raskasta työtä mukavasti tasapainottavat työsuhde-edut. Palkkaus sopimuksen mukaan rakennusalan TES:iä hyödyntäen. Työsuhdeasioissa sinua toimistollamme palvelee mukava ja ammattitaitoinen WorkPowerin HR-tiimi.

Me välitämme monipuolisia mahdollisuuksia, laita hakemus tulemaan!

Lisätiedot: HR-konsultti Jasmi Hietanen p.040 646 2426

Avainsanat: avoimet työpaikat, vuokratyö, laatoittaja, laatoitustyö, Tampere, Pirkanmaa

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1527816
  • Tehtäväalue: Rakennusala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 13.12.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pirkanmaa, Tampere