(Poistunut julkaisusta)

Laatoittaja (Turku)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.11.2020

Asiakasyrityksemme hakee kauttamme Turkuun LAATOITTAJAA pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Yritys on pitkään alalla toiminut valtakunnallinen toimija, joka tekee monipuolisia lattia-asennuksia erilaisiin kohteisiin. Työkohteet ovat julkisen sektorin kohteita, yrityksiä ja yksityiskoteja, jolloin asennuskohteet ovat uudisrakennuksia, sekä kunnostettavia ja remontoitavia kohteita. Työt eivät ole urakkakohteita.

Jos sinulla on vankka taito ja kokemuspohjainen osaaminen erilaisista laatoitustöistä, olet etsimämme henkilö. Työtehtäväsi ovat monipuolisia laatoitustöitä uudisrakennus- ja saneeraustehtävissä.
Kohteisiin kuljetaan yrityksen autoilla, joten työ edellyttää B-ajokorttia. Erityisesti arvostamme työhön tarttuvaa asennetta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn.

Vedeneristyssertifikaatti ei ole pakollinen, mutta katsotaan eduksesi.

Tarjoamme:
• monipuolisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä laadukkaiden materiaalien parissa
• mukavan työyhteisön, sekä mahdollisuuden kehittää omaa ammatillista osaamista
• mahdollisuuden vakituiseen työsuhteeseen

Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat heti/sopimuksen mukaan. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus alla olevan linkin kautta mahdollisimman nopeasti ja kerro siinä tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Haastatteluihin kutsutaan jo hakuajan puitteissa, joten toimi nopeasti. Lisätietoa tehtävästä antaa Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Emilia Brutyan 050 411 0343.