(Poistunut julkaisusta)

Laatoittaja / Timpuri (Tampere)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.8.2020

Etsimme nyt laatoitustaitoista timpuria kylpyhuoneiden saneeraukseen. Ensimmäiset työkohteet alkavat mahdollisimman nopeasti ja näillä näkymin töitä on näillä näkyminen tiedossa siis pitkäaikaisesti. Toimeksiantajamme on erikoistunut huoneisto- ja kylpyhuoneremontteihin sekä maalaustöihin.. Työkohteet sijaitsevat pääsääntöisesti Tampereella ja muualla Pirkanmaalla.

Käytännössä työssä menestyminen edellyttää kykyä itsenäiseen timpurin työhön sekä laatoitustaitoa. Työt sisältävät myös esim. kylpyhuoneiden pohjatöitä, lattioiden ja seinien tasoituksia. Voimassa oleva vesieristyssertifikaatti katsotaan eduksi.

Töitä tehdään arkisin, 40 tuntia viikossa. Työaika on klo 7.00-15.30. Työt aloitetaan määräaikaisessa vuokratyösuhteessa, jonka jälkeen tekijän on tarkoitus siirtyä toimeksiantajamme työntekijäksi.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 9:00 - 16:00, seniorikonsultti Arttu Palolammelta, puh. 050 411 6509.