(Poistunut julkaisusta)

Laatoittaja, Tampereen Pinta-asennus Oy
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.2.2019

Asiakkaamme Tampereen Pinta-asennus Oy tarjoaa monipuolisia palveluita aina lattioiden pohjatöistä laatoituksiin ja lattia-asennuksiin asti yli 50 vuoden ammattitaidolla. Yritys on tunnettu kestävästä laadustaan ja Luotettavana Kumppanina työllä on aina takuu. 

Etsimme heille nyt osaavaa ja ahkeraa

LAATOITTAJAA

pitkäaikaiseen työsuhteeseen.

Voit olla urasi alkuvaiheessa oleva laatoittaja tai jo kokemusta kartuttanut ammattilainen - tärkeintä on, että sinulla on asenne kohdallaan! Edellytämme työturvallisuuskorttia ja toivomme, että sinulta löytyisi myös voimassa oleva vedeneristyssertifikaatti. Olethan lisäksi huolellinen ja kykenet pikkutarkkaan työhön. 

Tässä on loistava kasvu- ja kehittymispaikka esimerkiksi nuorelle, juuri alalla aloittaneelle tulevaisuuden osaajalle! Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja hyvällä tekijällä on mahdollisuus pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Palkkaus alan TES:n mukaan. 

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi CV:n kera pikimmiten! Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Alen Consulting Oy:n myyntikonsultti Pertti Nurmelta arkisin klo 8-16, p. 044 740 4503.