(Poistunut julkaisusta)

Laatoittaja, Tampereen Pinta-asennus Oy (Tampere)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.5.2019

Asiakkaamme Tampereen Pinta-asennus Oy tarjoaa monipuolisia palveluita aina lattioiden pohjatöistä laatoituksiin ja lattia-asennuksiin asti yli 50 vuoden ammattitaidolla. Yritys on tunnettu kestävästä laadustaan ja Luotettavana Kumppanina työllä on aina takuu.  

Etsimme asiakkaallemme nyt

LAATOITTAJAA

Tampereelle.

Sinä kokenut ammattilainen tai juuri tästä työstä innostunut alalle valmistunut, hyppää hommiin!

Ensisijaisesti toivomme aikaisempaa kokemusta laatoitustehtävistä, mutta huomioimme myös hyvän asenteen omaavat hakijat, joilla on hieman kokemusta. Odotamme sinulta oma-aloitteisuutta, huolellisuutta ja aitoa kiinnostusta alaa kohtaan. Työskentelet tehokkaasti sekä itsenäisesti että tiimissä ja sinua motivoi aina hyvä lopputulos. 

Työkohteet vaihtelevat julkisista kohteista yksityisiin Tampereen alueella. Eduksi katsomme, jos sinulla on vedeneristyssertifikaatti ja auto käytössäsi. 

Työ on kokoaikaista päivätyötä klo 7-15.30. Työt alkavat vuokratyösuhteella, mutta tässä on erittäin hyvä mahdollisuus työllistyä asiakkaan kirjoille vakituiseksi työntekijäksi. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, palkkaus on rakennusalan TES:n mukainen.

Mikäli kiinnostuit tästä työmahdollisuudesta, täytä hakemus ja ota pikaisesti yhteyttä Alen Consulting Oy:n myyntikonsultti Minna Kotilaiseen, p. 044 740 4501. Myös sähköpostillakin voi ottaa yhteyttä (minna.kotilainen@alenconsulting.fi). 

Ja jos et itse hae tätä paikkaa, vinkkaa kaverille!


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme toimineet jo vuodesta 1993 asti ja olleet mukana tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina. Nykyään toimintamme kattaa koko valtakunnan ja asiakkainamme on useita suuria ja pieniä koko Suomen alueella toimivia yrityksiä.

Olemme Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsenenä luotettava ja ammattitaitoinen työnantaja sekä suorarekrytointiprosessin toteuttaja. Pidämme huolta työntekijöistämme ja vuokratyösuhteessa takaamme aina vähintään työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen, asianmukaiset työvarusteet sekä tukemme kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa.