(Poistunut julkaisusta)

Laatoittaja (Tampere)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.3.2020

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme itsenäiseen työskentelyyn kykenevää laatoittajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Asiakasyrityksemme on erikoistunut pelkästään laatoitustehtäviin. Yrityksen toimintaa kuvastaa tuotteiden ja asennustyön korkea laatu, vastuullisuus, ympäristön huomioiminen ja moderni ajattelutapa. Projektit räätälöidään asiakkaan toiveiden mukaisesti. Työtilanne on hyvä ja kohteita onkin tiedossa pitkälle tulevaisuuteen.

Työkohteet ovat pääosin uusien kerrostalojen kylpyhuoneita sijaintina Tampere ja ympäristökunnat. Tekijässä arvostetaan hyvää ja tarkkaa työnjälkeä sekä kykyä työskennellä aikataulun mukaisesti. Hän ymmärtää oman panoksensa merkityksen tilaajan ja tulevan asukkaan näkökulmasta ja pyrkii aina parhaaseen lopputulokseen.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä määräaikaisella vuokratyösuhteella, jonka jälkeen tekijän on tarkoitus jatkaa vakituisena työntekijänä asiakasyrityksessämme. Yritys tarjoaa kaikki työvälineet. Työ on arkisin pääsääntöisesti klo 7-15:30 tehtävää päivätyötä.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten soita ja sovi etähaastatteluaika. Voit myös täyttää hakemuksen oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Ilkka Sepältä puh. 050 411 2705, klo 8:00-16:00.