(Poistunut julkaisusta)

Laatoittaja rivitalokohteeseen
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.11.2020

Välitämme aidosti työpanoksestasi! Tule tekevään joukkoomme!

Etsimme asiakasyrityksellemme itsenäiseen työhön kykenevää laatoittajaa rivitalokohteeseen Nokialle. Saneerauskohteessa työtehtäviin kuuluu mm. kylpyhuoneiden lattioiden ja seinien laatoitukset. Toivomme hakijoilta aiempaa kokemusta kyseisten tilojen laatoituksesta sekä toimeen tarttuvaa ja laadukasta työskentelyä.

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä, ja hyvälle tekijälle töitä riittää pidemmäksikin aikaa. Työajat ovat mukavan säännölliset, normaalisti arkisin kello 7-15:30. Palkan maksamme rakennusalan TES mukaisesti, tekijän ammattitaitoon perustuen. Työllistymisen edellytyksenä voimassa oleva työturvallisuuskortti, vedeneristyssertifikaatti plussaa!

Me WorkPowerilla tarjoamme työsuhteen kotimaisen ja luotettavan työnantajan palveluksessa, joka on toiminut alalla reilun 17 vuoden ajan. Saat käyttöösi laadukkaat työturvallisuusvarusteet sekä ammattitaitoisen ja helposti lähestyttävän rakennustiimin tuen koko työsuhteesi ajaksi. Järjestämme työntekijöillemme säännöllisesti yhteisiä tapahtumia ja vaihtuvia työsuhde-etuja. Käy kurkkaamassa mitä mieltä työntekijämme ovat meistä työnantajana osoitteessa: https://www.kokemuksia.fi/workpower/tyopaikkana/

Lähetä hakemuksesi pikimmiten, sillä aloitamme etähaastattelut jo hakuaikana!

Lisätietoja: HR-koordinaattori Jasmi Friberg, p. 040 646 2426

Avainsanat: laatoittaja, kokopäivätyö, rakennus, Nokia, Pirkanmaa