(Poistunut julkaisusta)

Laatoittaja projektiin (Tampere)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.7.2020

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme itsenäiseen työskentelyyn kykenevää laatoittajaa arviolta kolme viikkoa kestävään projektiin Tampereen keskustaan. Tehtävään kuuluu pintojen tasoitus, vedeneristys ja laatoitustyö. Vastaavanlaisia projekteja on mahdollista tehdä useampikin jatkossa.

Tekijässä arvostetaan hyvää ja tarkkaa työnjälkeä sekä kykyä työskennellä aikataulun mukaisesti. Hän ymmärtää oman panoksensa merkityksen tilaajan ja tulevan käyttäjän näkökulmasta ja pyrkii aina parhaaseen lopputulokseen.

Työssä aloitetaan sopimuksen mukaan mahdollisimman nopeasti määräaikaisella vuokratyösuhteella. Yritys tarjoaa kaikki työvälineet. Työ on arkisin pääsääntöisesti klo 7-15:30 tehtävää päivätyötä. Tehtävässä noudatetaan rakennusalan työehtosopimusta.

Kiinnostuitko tehtävästä? Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten soita ja sovi haastatteluaika. Voit myös täyttää hakemuksen oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse Click Henkilöstöpalveluiden seniorikonsultti Ilkka Sepältä puh. 050 411 2705 klo 8:00-16:00.