(Poistunut julkaisusta)

Laatoittaja pitkäaikaiseen työsuhteeseen
Temp-Team Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.4.2019

Yritysesittely

TEMP-TEAM Finland Oy on osa JuhlerGroup-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Konserni on yksi pohjoismaiden suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Suomessa TEMP-TEAM Finlandin palveluvalikoimaan kuuluu rekrytointien ja työvoimavuokrauksen lisäksi henkilöarvioinnit, työnhakuvalmennus sekä suorahaut. Auktorisoituna henkilöstöpalveluyrityksenä noudatamme alan eettisiä toimintaperiaatteita.

Työnkuvaus

Asiakasyrityksemme on märkätila- ja betonirakenteiden pinnoitukseen erikoistunut yhtiö. Etsimme nyt heille kahta

LAATOITTAJAA pitkäaikaisiin työsuhteisiin

toivomme hakijoilta kokemusta tasoitetyöstä, kaatojen tekemisestä, laatoittamisesta, saumauksista ja silikonien asentamisesta. Eduksesi on voimassa oleva vedeneristyssertifikaatti, mutta tämä ei ole pakollista.

Asiakasyrityksemme on tunnettu erinomaisesta työn jäljestä, joten toivomme asentajien olevan ammattitaitoisia. Asiakasyrityksemme toivoo toisen laatoittajan olevan kokenut ammattilainen ja toinen voi olla uransa alkupuolella oleva kehittymishaluinen henkilö.

Kiinnostaako ottaa askel urallasi eteenpäin?

Jätä hakemus osoitteessa www.temp-team.fi - löydä töitä - Laatoittaja pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Tiedustelut: Inga Koivumäki, inga.koivumaki@temp-team.fi tai +358 40 719 1713.