(Poistunut julkaisusta)

Laatoittaja Pirkanmaalle
Temp-Team Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.7.2019

Yritysesittely

TEMP-TEAM Finland Oy on osa JuhlerGroup-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Konserni on yksi pohjoismaiden suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Suomessa TEMP-TEAM Finlandin palveluvalikoimaan kuuluu rekrytointien ja työvoimavuokrauksen lisäksi henkilöarvioinnit, työnhakuvalmennus sekä suorahaut. Auktorisoituna henkilöstöpalveluyrityksenä noudatamme alan eettisiä toimintaperiaatteita.

Työnkuvaus

Etsimme rakennus- ja vahinkosaneerauksen parissa Pirkanmaan alueella toimivalle asiakasyrityksellemme

LAATOITTAJAA

Etsimällämme henkilöllä on kokemusta alalta ja toimiminen monipuolisten tehtävien parissa onnistuu itsenäisesti. Työtehtävät painottuvat yksityisten asuntojen saneerauksiin ja erityisesti kosteiden tilojen korjausrakennuksiin sekä vesivahinkojen saneerauksiin. Mahdollisuus oman auton käyttöön on toivottavaa.

Eduksi valinnassa katsotaan voimassa olevat sertifikaatit, mutta ne eivät ole edellytys hakemiselle. Tärkeintä on, että työasenne on kunnossa ja yksityisasunnoissa työskenteleminen sujuu sulavasti asukas huomioon ottaen.

Asiakasyrityksemme tarjoaa kilpailukykyisen palkkauksen ja monipuoliset työtehtävät ammattilaisten joukossa. Tehtävä on pitkäaikainen ja alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Mikäli kiinnostuit, täytä hakemus osoitteessa www.temp-team.fi – Löydä töitä – Laatoittaja Pirkanmaalle. Lisätietoja tehtävästä antaa Henri Kiiskilä, henri.kiiskila@temp-team.fi, 0207414852. Tietosuoja-asetuksen puitteissa vain hakujärjestelmän kautta tulleet hakemukset huomioidaan haussa.