(Poistunut julkaisusta)

Laatoittaja (Pirkanmaa)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.2.2021

Asiakkaamme tarjoaa monipuolisia palveluita aina lattioiden pohjatöistä laatoituksiin ja lattia-asennuksiin asti vuosikymmenien ammattitaidolla. Asiakkaamme laatu on tunnetusti kestävää.

Etsimme asiakkaallemme nyt

LAATOITTAJAA

Pirkanmaalle.


Työtä tehdään sekä julkisissa että yksityisissä kohteissa Pirkanmaan alueella.

Saatat olla etsimämme henkilö, mikäli sinulla on aikaisempaa kokemusta laatoitustehtävistä, mutta huomioimme myös hyvän asenteen omaavat hakijat, joilla on hieman kokemusta alalta. 

Odotamme sinulta oma-aloitteisuutta, huolellisuutta ja aitoa kiinnostusta alaa kohtaan. Työskentelet tehokkaasti sekä itsenäisesti että tiimissä ja sinua motivoi aina laadukas lopputulos. Eduksi katsomme, mikäli sinulla on vedeneristyssertifikaatti (ei pakollinen) ja auto käytössäsi.

Työ on kokoaikaista päivätyötä. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, palkkaus rakennusalan TES:n mukainen.

Mikäli kiinnostuit asiakkaamme tarjoamasta mahdollisuudesta, lähetä hakemuksesi ansioluettelon kera alla olevan linkin kautta jo tänään!

Hakulomake: https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=734 

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 8-16 Alen Consulting Oy:n konsultit Nina Koskinen, p. 050 555 0392 tai Minna Mansikkamäki, p. 044 740 4505. 


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme yhdistäneet osaajia ja yrityksiä jo vuodesta 1993 lähtien. Meidät tunnetaan tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina, mutta nykyään palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja ketterästi kaikkialla Suomessa. Asiakkaitamme ovat niin suuret valtakunnalliset kuin pienet paikallisetkin yritykset. Kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaitamme, viestimme työnantajamielikuvaa vahvistaen ja palvelemme täydellä sydämellä. www.alenconsulting.fi