(Poistunut julkaisusta)

Laatoittaja (Pirkanmaa)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.10.2020

Etsimme nyt asiakkaallemme

LAATOITTAJAA

Pirkanmaan alueelle!


Työnkuva muodostuu pääasiassa liiketilojen ja asuntojen lattioiden ja seinien laatoituksista. Lisäksi työhön kuuluu monipuolisia remontoinnin työtehtäviä, kuten maalausta, laminointia, listoituksia ja vedeneristyksiä.

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulta löytyy:

  • märkätilasertifikaatti
  • voimassa oleva työturvallisuuskortti
  • aiempaa kokemusta erilaisista laatoitustöistä
  • itsenäinen ja huolellinen työote
  • joustavuutta
  • oma-aloitteisuutta

Toivomme, että kykenet työskentelemään itsenäisesti ja työn jälkesi on laadukasta. Oman auton ja työkalut katsomme eduksesi. Työsuhde alkaa määräaikaisena työsuhteena, mutta sinulla on hyvät mahdollisuudet työllistyä pitkäaikaiseenkin työsuhteeseen.

Kiinnostuitko? Käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla, joten lähetä hakemuksesi alla olevan linkin kautta heti tänään!

Hakulomake: https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=594 

Lisätietoja tehtävästä saat Alen Consulting Oy:n seniorikonsultti Minna Mansikkamäeltä arkisin klo 8-16, p. 044 740 4505.


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme yhdistäneet osaajia ja yrityksiä jo vuodesta 1993 lähtien. Meidät tunnetaan tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina, mutta nykyään palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja ketterästi kaikkialla Suomessa. Asiakkaitamme ovat niin suuret valtakunnalliset kuin pienet paikallisetkin yritykset. Kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaitamme, viestimme työnantajamielikuvaa vahvistaen ja palvelemme täydellä sydämellä. www.alenconsulting.fi.