(Poistunut julkaisusta)

Laatoittaja Päijät-Hämeen alueelle
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.11.2019

Polygon Finland Oy on kansainväliseen Polygon-konserniin kuuluva palveluyritys. Olemme toimineet menestyksellisesti Suomessa 40 vuotta. Toimintamme keskittyy kiinteistövahinkojen torjuntaan ja korjaamiseen, sisäilmatutkimuksiin sekä olosuhdehallintaan mm. rakennustyömailla. Yhteistyökumppanimme ja asiakkaamme ovat johtavia toimijoita vakuutus- ja kiinteistöalalla, julkisella sektorilla ja teollisuudessa. Yhtiömme palveluksessa on yli 300 henkilöä ja toimipaikkaverkostomme kattaa koko maan.

Haemme asiakasyrityksellemme Polygon Finland Oy:lle ammattitaitoista laatoittajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Työnkuvaan kuuluvat yksityiskohteiden laatoitus- ja vedeneristys työtehtävät Päijät-Hämeen alueella. Toivomme sinulta useamman vuoden työkokemusta laatoituksesta ja vedeneristyksestä sekä mielellään VTT:n myöntämää vesieristyssertifikaattia. Omaathan ammattimaisen ja vastuullisen työasenteen sekä asiakaspalveluhenkisyyttä. Työtehtävien suorittaminen edellyttää liikkumista yrityksen autolla, joten vähintään B-luokan ajokortti on välttämätön.

Tarjoamme mahdollisuuden päästä työskentelemään vakituisesti mielenkiintoisten työtehtävien parissa alan vahvan ja kansainvälisen toimijan palveluksessa muiden ammattilaisten kanssa. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä ja työsuhde solmitaan suoraan Polygon Finland Oy:n kanssa.  

Mikäli olet etsimämme ammattilainen, täytäthän hakemuksen palkkatoiveen kera verkkolomakkeemme kautta osoitteessa www.amiko.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Amikolta Miia Vesanen, p. 050 463 2668, miia.vesanen@amiko.fi