(Poistunut julkaisusta)

Laatoittaja, Kuopio
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.2.2021

Etsitkö töitä rakennusalalta? Pidätkö käsillä tekemisestä? Nyt olisi laatoittajalle hyvää työtä tarjolla! 

Haemme nyt LAATOITTAJAA asiakasyrityksemme tarpeeseen.

Työkohteet ovat saneerauskohteita Kuopion alueella. Tehtäviisi kuuluvat mm. lattioiden ja kylpyhuoneiden laatoitukset, tasoitukset, vesieristykset ja silikonien vedot. Työaika painottuu arkipäiviin klo 7 - 16 välille ja toimeksianto alkaa viimeistään maaliskuussa. Osaavalle tekijälle tarjotaan mahdollisuutta pidempiaikaiseen työsuhteeseen. Aluksi kyse on projektiluontoisesta työskentelystä 1-3kk.

Odotamme sinulta aiempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä. Arvostamme erityisesti huolellista, itsenäistä ja oma-aloitteista työotetta. Jatkoa ajatellen huomioimme myös hakijat, jotka ovat työskennelleet avustavissa laatoitustehtävissä. Ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksesi. Voimassa oleva työturvallisuuskortti vaaditaan. 

Mikäli tunnistit itsesi tehtävän kuvauksesta ja sinulta löytyy kokemusta laatoitustehtävistä, lähetä hakemuksesi pikaisesti oheisen linkin kautta tai liitä jo luotu profiilisi haun alle.

Lisätiedusteluissa voit olla yhteydessä Personalhuset, Leevi p. 045 7881 7711 / leevi.rantalainen@personalhuset.fi

Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen. Haluamme, että onnistut työnhaussa ja viihdyt tulevassa työssäsi. Tehdään yhdessä #hyväätyötä