(Poistunut julkaisusta)

Lääketyöntekijä
Vitabalans Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.5.2019
Vitabalans Oy
Vitabalans Oy on vuonna 1980 perustettu yksityisomistuksessa oleva vakavarainen suomalainen lääketehdas, joka kehittää, valmistaa ja markkinoi resepti- ja itsehoitolääkkeitä, ravintolisiä, lääkinnällisiä laitteita sekä eläinten täydennysrehuja ja hoitotuotteita. Päämarkkina-alueemme on Suomi, ja lisäksi tuotteitamme viedään oman myyntiorganisaatiomme voimin 13 maahan Euroopassa.

Pääkonttori ja tehtaat (lääke-, ravintolisä- ja maitohappotehdas) sijaitsevat kaikki Hämeenlinnassa. Vitabalansin tuotteilla on Avainlippu-tunnus.
Toimenkuva
Vitabalas Oy etsii kauttamme useampaa lääketyöntekjää.

Lääketyöntekijät toimivat tuotannossa eri tehtävissä valmistus- ja pakkausosastoilla lääke- sekä ravintolisävalmistuksessa, ja työtä tehdään kahdessa vuorossa.
Odotamme sinulta
Etsimme oppimishalukkaita henkilöitä, emme vain valmiita lääkealan osaajia. Tehdastyöhön tarttuessa arvostamme kohtuullisia fyysisiä voimavaroja ja yhteistyötaitoja.
Koulutus ja työkokemus
Tarkkaavaisena ja tunnollisena työntekijänä sisäistät ohjeistukset ja neuvot nopeasti, ja osaat seurata säännösten täyttyvän. Aiempi kokemus puhdastilatyöskentelystä ja hygieniapassi ovat sinulle eduksi. Myös hyvästä paineensietokyvystä on etua, sillä työ on toisinaan kiireistä. Työkielenä tehtaassa on suomi.
Muut tiedot
Tarjoamme mielenkiintoisia, haastavia ja vastuullisia työtehtäviä nuorekkaassa työyhteisössä ja pääset osaksi huippuammattilaisten tiimiä!

Työsuhde solmitaan suoraa Vitabalans Oy:n kanssa vuoden määräaikaisella työsopimuksella, jonka jälkeen on mahdollista vakinaistua. VMP on mukana vain rekrytointi vaiheessa. Hakuaika 15.6.2019 asti. Aloitamme haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä. Laita hakemuksesi sekä CV osoitteeseen; hameenlinna@vmp.fi ja lisää otsikoksi lääketyöntekijä.

Lisätietoja tehtävistä antaa VMP Varamiespalvelu Silja Syrjälä (arkisin klo 9-15) p. 050 9178540.
Kesto
Määräaikainen
Lisätietoja
Silja Syrjälä, hameenlinna@vmp.fi, 0509178540
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 31.05.2019 mennessä.