(Poistunut julkaisusta)

Lääketurva-asiantuntija
Farenta

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.5.2018

Farentan lääketeollisuuden asiantuntijat työskentelevät tutkimusten, laadun, myyntilupien, käännösten, lääketurvan ja lääkeinformaation, myynninedistämisen ja Market Access -tehtävien parissa. Lääketeollisuuden asiakkaamme saavat meiltä aina juuri tarpeitaan vastaavaa osaamista assistenteista huipputason erityisasiantuntijoihin.

Haemme nyt lääketurva-asiantuntijaa äitiysloman sijaiseksi Lääketurvatiimiin.

Olet työskennellyt vähintään kaksi vuotta lääketurvatehtävissä joko lääkeyrityksessä, konsulttina tai viranomaisena. Osaat lääketurvan ydinprosessit sujuvasti ja tunnet asiaan kuuluvan lainsäädännön ja ohjeistot. Laatudokumenttien kirjoittaminen on sinulle tuttua ja pidät siitä.

Sinulla on erinomainen suomen ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito, sujuvat tietotekniset taidot, kenties kokemusta myös erilaisista lääketurvatietokannoista.

Työssäsi olet vastuuntuntoinen, tarkka ja järjestelmällinen ja kiireenkin keskellä tavoitteenasi on aina korkealaatuinen lopputulos. Olet reipas, asiakaspalveluhenkinen, joustava ja sopeutumiskykyinen tiimipelaaja, mutta pystyt toimimaan myös itsenäisesti ja oma-aloitteisesti nopeasti muuttuvissa tilanteissa.

Koulutustaustasi on joko farmaseuttinen, luonnontieteellinen tai sairaanhoidollinen.

Työssäsi pääset tutustumaan monen lääkeyrityksen lääketurvakäytäntöihin ja kehittämään ammattitaitoasi monipuolisesti mukavien ja osaavien työkavereiden joukossa.

Jätä hakemuksesi ansioluetteloineen 25.5.2018 mennessä CV-pankkiin.

Työ alkaa elokuussa 2018 ja kestää vähintään vuoden. Uudistetut toimitilamme sijaitsevat Mankkaalla Espoossa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Regulatory Life Cycle Management -osaston johtaja Päivi Ylä-Kotola p. 010 4398 232 (ma 14.5. klo 14-16, to 17.5. klo 13-15, ma 21.5. klo 14-16)

Huomioimme haussa ainoastaan yllä mainitun kokemustason täyttävät hakijat.

Alalle uusina tulokkaina pyrkivien suosittelemme hakevan Farentan lääketeollisuuden Farmijoukkueeseen. Seuraava haku käynnistyy syksyllä 2018.