(Poistunut julkaisusta)

LÄÄKETURVA-ASIANTUNTIJA / LÄÄKETURVAPÄÄLLIKKÖ
Crown CRO Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.1.2018

Huipputekijöidemme tiimissä on nyt tarjolla paikka

LÄÄKETURVA-ASIANTUNTIJALLE ja LÄÄKETURVAPÄÄLLIKÖLLE.

Sinulla on tehtävään tarvittava farmaseuttinen, luonnontieteellinen tai muu soveltuva koulutus. Edellytämme aiempaa kokemusta lääketurvatoimintaan liittyvistä tehtävistä ja viranomaisvaatimusten tuntemusta. Työtehtävä edellyttää myös sujuvaa suomen- ja englanninkielen suullista ja kirjallista taitoa sekä lääketurvaan liittyvien tietojärjestelmien tuntemusta.

Lääketurvapäällikön tehtävässä edellytämme myös aiempaa esimieskokemusta. Edellytämme kiinnostusta ottaa vastuuta uusien toimintojen kehittämisestä sekä asiakkuuksista.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää myös, että

  • olet kiinnostunut työskentelemään kliinisten tutkimusten lääketurva-asioiden parissa
  • kykenet hallitsemaan useita samanaikaisesti eteneviä tehtäviä
  • viihdyt tarkasti säännellyssä toimintaympäristössä ja pystyt keskittymään yksityiskohtaiseen ja tarkkaan työhön nopeatempoisessa työyhteisössämme
  • toimit hyvin osana tiimiä ja osallistut aktiivisesti tiedon jakamiseen ja tiimin yhteisten tavoitteiden saavuttamiseen

Arvostamme käytännönläheistä asennetta ja intoa toimintatapojen kehittämiseen sekä kykyä saattaa asiat loppuun. Taito työskennellä tiimissä on onnistumisen edellytys.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän kasvavassa yrityksessä, jossa saat ottaa vastuuta ja aktiivisesti osallistua yrityksen kehittämiseen. Hyvän työskentelyilmapiirin lisäksi tarjoamme viihtyisät työtilat, kilpailukykyiset edut sekä kattavan työterveyshuollon.

Odotamme hakemustasi ansioluetteloineen 22.1.2018 mennessä sähköpostitse osoitteeseen hr@crowncro.com. Lisätietoja tehtävästä antaa Heidi Kuusela, puh. 0440401840 tiistaisin ja torstaisin klo 13:00-15:00 sekä Eeva Liikanen, puh. 09 88700500.