(Poistunut julkaisusta)

Lääketieteellisen markkinoinnin osaaja
Zora Biosciences Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.8.2018

Zora Biosciences Oy on suomalainen diagnostiikkayritys. Kehitämme uusia diagnostisia testejä, jotka parantavat tautien ennustamista ja diagnosointia sekä vähentävät terveydenhuollon kuluja. Olemme kehittäneet markkinoilla olevan kotimaisen Hertta sydän- ja diabetesriskitestin (hertta.fi). Tutkimus- ja tuotantotoimintamme perustuvat massaspektrometriaan. Toimitilamme sijaitsee Otaniemessä, Espoossa.

Haemme vahvistusta markkinointitiimiin ja etsimme

Lääketieteellisen markkinoinnin osaajaa / Tuotepäällikköä

Tehtävänäsi on:

  • Seurata aktiivisesti alan tutkimuksia ja hyödyntää niitä markkinoinnin ja myynnin tarpeisiin
  • Sisällöntuotanto markkinointimateriaaleihin ja nettisivuille
  • Sisällöntuotanto kliinisiin tuote- ja koulutusmateriaaleihin
  • Sosiaalisen median kanavien ylläpito
  • Myynti- ja markkinointitoimenpiteiden suunnitteluun osallistuminen
  • Yrityksen edustaminen messuilla

Edellytykset:

Olet innostunut, joustava, asiakaslähtöinen ja vastuullinen tiimityöskentelijä. Sinulla on luonnontieteellinen tai lääketieteellinen korkeakoulututkinto tai vastaava ja myös kokemusta markkinoinnin tai viestinnän tehtävistä.

Sinulla on kyky omaksua tieteellistä sisältöä ja kommunikoida se selkeästi ja helposti ymmärrettävässä muodossa. Pystyt sujuvasti tuottamaan tieteellisestä sisällöstä materiaalia markkinoinnin ja myynnin tueksi. Osaat hyödyntää myös eri sosiaalisen median kanavia markkinointiin. Olet työssäsi itsenäinen, tuottelias ja luova ja pidät esiintymisestä. Pidät työskentelystä muuttuvassa ympäristössä ja pystyt hoitamaan useita projekteja samanaikaisesti. Viestit sujuvasti suullisesti ja kirjallisesti sekä suomeksi että englanniksi.   

Tehtävä on vakituinen.

Lisätietoja tehtävästä antaa Riikka Katainen p. 040 551 5262. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi, palkkatoivomuksineen 25.9.2018 mennessä osoitteeseen: riikka.katainen@zora.fi.