(Poistunut julkaisusta)

Lääketieteellinen johtaja
SoteDigi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.11.2019

SoteDigi Oy hakee palvelukseensa lääkäriä lääketieteellisen johtajan tehtävään.

Tehtävänäsi on osallistua SoteDigi Oy:n hankkeiden suunnittelu- ja kehitystyöhön sekä  uusien hankeideoiden arviointiin. Toimit aktiivisesti yhteistyössä kehittäjiemme sekä asiakkaidemme kanssa. Digitalisaatio ei ole pelkästään tietojärjestelmiin liittyvää muutosta, vaan tulet toimimaan avainasemassa uusien toimintamallien suunnittelussa ja muutoksen tukemisessa. 

Tehtävään liittyy olennaisena osana yhtiömme lääkinnällisten laitteiden prosessien ja laatujärjestelmän kehittäminen sekä ylläpito yhdessä muiden ammattilaistemme kanssa. Vastuualueeseesi kuuluu tuotteiden ja palveluiden lääketieteellinen tarkastelu. Sinulla on keskeinen rooli tuotteiden kliinisen arvioinnin suorittamisessa ja riskien hallinnassa. Lääkinnällisen laitteen kehittämistä säätelevien lakien ja säädösten tunteminen, ja niiden huomioiminen yhtiön kehitysprojekteissa on olennainen osa tehtävänkuvaa. 

Odotamme sinulta vähintään 5 vuoden kokemusta kliinisestä työstä. Sinulla tulee olla myös näyttöä terveydenhuollon prosessien ja toimintatapojen määrätietoisesta ja tuloksellisesta kehittämisestä ja digitalisaatiosta. ISO 13485 laatustandardin sekä Lääkinnällisiä laitteita koskevan asetuksen (EU) 2017 / 745 tuntemus ja hallinta lasketaan eduksi. Laaja verkostojen tuntemus ja verkostojen edelleen laajentaminen sekä hyvät yhteistyötaidot ovat olennainen osa tehtävää. 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan työn voimakkaasti kasvavassa organisaatiossa. Saat mahdollisuuden kehittää osaamistasi osaavan ja mukavan työyhteisön tuella. Pääset tekemään merkityksellistä työtä meneillään olevan sote-uudistuksen parissa motivoituneiden ja kehitysorientoituneiden kollegoiden kanssa. Tarjoamme kilpailukykyiset edut ja viihtyisän työympäristön. Toimistomme sijaitsee Helsingissä Kuntatalossa ja suhtaudumme joustavasti etätyöhön. 

 Jos kiinnostuit tehtävästä, lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelosi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta. Viimeinen hakupäivä on 16.12.2019. Alamme käsittelemään hakemuksia jo hakuajan aikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Työ alkaa mahdollisimman pian.

Lisätietoa antaa toimitusjohtajamme Harri Hyvönen, puh. 050-4867569. Soittoaika 10.12. klo 12.30-13.30 sekä 12.12. klo 9.00-10.00.