(Poistunut julkaisusta)

Lääketieteellinen johtaja
SoteDigi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.2.2019

Haemme lääkäriä lääketieteellisen johtajan tehtävään.

Lääketieteellinen johtaja osallistuu kansallisen soten digitalisaatiohankkeiden ideointiin, priorisointiin ja määrittelytyöhön. Toimit aktiivisesti kehittäjiemme sekä asiakkaidemme kanssa tehtävässä yhteistyössä. Digitalisaatio ei ole pelkästään tietojärjestelmiin liittyvää muutosta, vaan tulet toimimaan avainasemassa uusien toimintamallien suunnittelussa ja muutoksen tukemisessa.

Tehtävään liittyy olennaisena osana myös yhtiömme lääkinnällisten laitteiden prosessien ja laatujärjestelmän kehittäminen sekä ylläpito yhdessä muiden ammattilaistemme kanssa.  Vastuualueeseesi kuuluu tuotteiden ja palveluiden lääketieteellinen tarkastelu, evaluointi ja tarvittaessa myös kommunikointi ulospäin. Lääketieteellisen laitteen kehittämistä säätelevien lakien ja säädösten tunteminen ja niiden huomioiminen yhtiön kehitysprojekteissa on olennainen osa tehtävänkuvaa.

Haemme tehtävään henkilöä, jolla on vähintään 5 vuoden kokemus kliinisestä työstä. Hakijalla tulee olla myös näyttöä terveydenhuollon prosessien ja toimintatapojen määrätietoisesta ja tuloksellisesta kehittämisestä digitalisaation keinoin. Lääkinnällisen laitteen prosessien tuntemus ja hallinta lasketaan eduksi. Laaja verkostojen tuntemus ja verkostojen edelleen laajentaminen sekä hyvät yhteistyötaidot ovat olennainen osa tehtävää.

SoteDigin palveluksessa saat itsenäisen ja monipuolisen työn sekä ammattitaitoisen verkoston ja kollegat. Toimistomme sijaitsee Helsingissä, Kallion Kuntatalossa, mutta olemme aidosti virtuaalinen työyhteisö, jonka jäsenet hyödyntävät joustavasti myös etätyömahdollisuuksia. Tarjoamme mahdollisuutta rakentaa uutta toimintaa ja uusia digitaalisia palveluita, joilla pääset muuttamaan suomalaista sotea. Työsuhteissa noudatamme valtion virka- ja työehtosopimusta.

Mikäli tehtävä tuntuu kiinnostavalta, lähetä vapaamuotoinen hakemus sekä ansioluettelo palkkatoiveineen osoitteeseen rekrytointi@sotedigi.fi viimeistään 24.3.2019. Alamme käsittelemään hakemuksia jo hakuajan puitteissa ja tehtävä täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.

     Lisätietoja: toimitusjohtaja Harri Hyvönen, puh. 050-4867569.
     Soittoaika 5.3. klo 8.00-9.00 sekä 14.3. klo 11.00-12.30.