(Poistunut julkaisusta)

LÄÄKEHUOLLON ASIANTUNTIJA
Attendo Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.12.2019

Tule yhtenäistämään Attendon lääkehuoltoa, opastamaan meitä ja täydentämään osaamistamme. Vastuullesi saat turvallisen lääkehoidon toteutumisen yhdessä hoiva- ja palvelukotien johtajien ja lääkehoidon auditoijiemme kanssa.

Etsimme uuteen tehtävään vastuullista lääkehuollon asiantuntijaa. Sinulla on avainrooli Attendo Suomen lääkehuollon kehityksessä. Työskentelet tiiviisti yhteistyössä yksiköiden johtajien ja eri sidosryhmien kanssa. Vastuullasi on koko Attendo Suomen lääkehoidon ylläpito.

Saadaksesi kaikki 11 000 attendolaista sitoutumaan erinomaiseen lääkehoitoon ja -turvallisuuteen, sinulla tulee olla erinomaiset viestintä- ja vuorovaikutustaidot. Vastaat ohjeiden luomisesta itsenäisesti ja niiden noudattamisesta yhdessä esimiesten kanssa.

Viranomaisten kanssa teet tiivistä yhteistyötä lääketurvallisuutemme kehittämiseksi entistä paremmaksi. Koulutat ja viestit meille muille uusista ohjeista ja käytänteistä, sekä järjestät mm. sisäisiä auditointeja. Käytämme lääkehuollossa Love-järjestelmää, jonka pääkäyttäjä sinusta tulee.

Tässä tehtävässä pärjäät, kun olet asiantuntija, jolla on vahva halu palvella muita ihmisiä. Koska nelisen sataa hoivakotiamme sijaitsevat eri puolilla Suomea, työsi edellyttää matkustamista.

Arvostamme myös halua ja taitoa keskustella ihmisten kanssa sosiaalisessa mediassa. Sinulle on ominaista innostava ja energinen ote elämään. Muutokseen suhtaudut rauhallisesti ja joustavasti. Olet todellinen asiantuntija, joka taitavasti vakuuttaa muut paremmista käytännöistä ja niiden noudattamisen merkityksestä.

Ole ystävällinen ja hae tehtävää viimeistään 6.1.2020 osoitteessa www.mercuriurval.fi viitenumerolla FI-14833. Liitä mukaan myös palkkatoiveesi ja suosittelijatietosi. Lisätietoja tehtävästä antaa Mercuri Urvalin konsultti Elisa Puolakka, puh. 040 7131 583.